Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο - Γάζωσαν 44χρονο έξω από βενζινάδικο

 



Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής σε κεντρικό σημείο του Νέου Κόσμου, από τη μαφιόζικη εκτέλεση 44χρονου ιδιωκτήτη πρατηρίου καυσίμων. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 2:00 τα ξημερώματα, στην οδό Ηλία Ηλιού και Φρατζή, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για 80 κάλυκες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δράστες πλησίασαν το θύμα, που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του έξω από το βενζινάδικο και πυροβόλησαν δεκάδες φορές με αυτόματο οπλοπολυβόλο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν πάνω από 80 κάλυκες.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές το θύμα φέρεται να είχε σχέσεις με τη νύχτα, να ανήκε στην Greek Mafia, και είχε απασχολήσει παλαιότερα για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στον Πειραιά, ενώ ενδεχομένως εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης παράνομων καυσίμων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ήταν ο ιδιοκτήτης του πρατήριου υγρών καυσίμων.
Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί τις έρευνες για τα κίνητα της δολοφονίας και συλλέγει καταθέσεις μαρτύρων, ένας από τους οποίους ήταν πελάτης οδηγός ταξί ο οποίος βρίσκονταν εντός του πρατηρίου καυσίμων.
Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμμένο στο Δαφνί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)