Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Χάρης Δούκας: Καταγγέλλει σχέδιο υφαρπαγής του «Αθήνα 984» από την Κυβέρνηση

 

 

Ανοιχτή παρέμβαση για το σχέδιο υφαρπαγής του Αθήνα 984 από την Κυβέρνηση, έκανε ο  δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε συνέντευξη του στον «ΣΚΑΪ 100,3» και τον Παύλο Τσίμα.

Ειδικότερα ο κ. Δούκας αναφερόμενος στις αποκαλύψεις για κυβερνητικό σχέδιο αλλαγών – μέσω νομοθετικής παρέμβασης – στο καθεστώς λειτουργίας των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών, στις οποίες περιλαμβάνεται το σενάριο στην περίπτωση των ζημιογόνων δημοτικών σταθμών, να ανατίθεται η λειτουργία τους σε ιδιώτες μέσω της εκάστοτε περιφέρειας όπου λειτουργούν, τόνισε: “Είναι σαν να επιστρέφουμε 40 χρόνια πίσω”.

Παραπέμποντας ευθέως στην εποχή του κρατικού μονοπωλίου, στην ενημέρωση, ο κ. Δούκας κατήγγειλε την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία επιδιώκει να χάσουν οι εκλεγμένοι δήμαρχοι που δεν ανήκουν στην «γαλάζια» παράταξη τη δυνατότητα να ελέγχουν τους δημοτικούς σταθμούς.

Αν κατατεθεί και ψηφιστεί η σχετική νομοθετική διάταξη ο «Αθήνα 984» δεν θα ελέγχεται πλέον από τον Χάρη Δούκα που έχει στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ, αλλά από τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά που είναι ο εκλεκτός του Μητσοτάκη και στέλεχος της ΝΔ. Αντίστοιχα πολλοί δημοτικοί σταθμοί αν την Ελλάδα θα περάσουν στα χέρια «γαλάζιων» Περιφερειαρχών δημιουργώντας ένα «μονοπώλιο» ενημέρωσης που θα …«λιβανίζει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)