Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τον χαβά τους μερικοί στην Νέα Δημοκρατία

 

 

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 

ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ 

ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

Την στιγμή που η κοινωνία βράζει για το ξεχαρβάλωμα της δημόσιας υγείας , νοσοκομειακοί γιατροί και φορείς του Ν.Πέλλας φωνάζουν τον τελευταίο καιρό  για τα μαύρα χάλια στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας , κάποιοι τα βρίσκουν όλα τέλεια. Πριν δύο μέρες η συντονίστρια  του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη , επισκέφθηκε τον νομό. Μεταξύ άλλων  επισκέφθηκε το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών  όπου συνάντησε τόσο τον Διοικητή Ευάγγελο Λόγγο όσο και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας Χρήστο Δόντσο

 

Τα Γιαννιτσά επισκέφτηκε η Έλενα Σώκου.  Η συντονίστρια του γραφείου του πρωθυπουργού στην  Θεσσαλονίκη  κατά επίσκεψη της στα Γιαννιτσά,  είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το Νοσοκομείο της πόλης, όπου συνάντησε τόσο τον Διοικητή Ευάγγελο Λόγγο όσο και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας Χρήστο Δόντσο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται γαλάζια μέσα του νομού , έδωσε τα εύσημα στους δύο διοικητές για το υψηλό επίπεδο υγείας και την οργάνωση των δύο νοσοκομείων της Πέλλας καθώς και τα δύο Νοσοκομεία στάθηκαν όρθια κάτω από δύσκολες συνθήκες. 

Προφανώς οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα , αλλά αποτελούν και ωμή ειρωνεία για τους απλούς πολίτες του νομού. Ακόμα και "πιστοί" Νεοδημοκράτες έχουν βγει από τα ρούχα τους με την τραγική κατάσταση που επικρατεί.

1 σχόλιο:

  1. Πάρα πολύ λίγος ο Δόντσος..
    Επειδή ο πατέρας του έβαψε πολλές πράσινες γέφυρες επί ΠΑΣΟΚ , Η Νέα Δημοκρατία επιβράβευσε το γιό του και τού έδωσε τήν καρέκλα πού κατέχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)