![Διαφθορά σε Περιφέρειες και Δήμους](https://www.ieidiseis.gr/media/k2/items/cache/df5e1f4dac7bf407f481d1c7ed542404_XL.jpg?t=20240928_100945)
Η έρευνα για διαφθορά στην Αυτοδιοίκηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και προβλέπεται ότι θα φέρει αναταράξεις.
Μια έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη θα αναδείξει κρούσματα διαφθοράς στον «ευπαθή» χώρο της Αυτοδιοίκησης. Στο στόχαστρο των αρμοδίων Αρχών βρίσκονται πρώην και νυν παράγοντες της Αττικής, από τις Περιφέρειες και τους Δήμους.
Η έρευνα γίνεται για «αδικαιολόγητο πλουτισμό» και σύντομα θα καταλήξει σε πόρισμα. Όπως έλεγε και ο «σούπερ Μάριο», δέστε τις ζώνες σας. Προβλέπονται αναταράξεις πολύ ισχυρές και επικίνδυνες. Για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com