Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Χαμηλές πτήσεις στην Γενική Συνέλευση των Λουτρών Πόζαρ

 

 


 Χωρίς εκπλήξεις  αναμένεται η Γενική Συνέλευση των μετόχων των Λουτρών Πόζαρ που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη  3 Σεπτεμβρίου στις 8 μμ  στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας  στην Αριδαία .

Οι σκέψεις που  φέρονταν να υπάρχουν για να καταψηφιστεί ο ισολογισμός , ώστε να μπει σε περιπέτειες ο η προηγούμενη διοίκηση της οποίας πρόεδρος ήταν ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης , μάλλον εγκαταλείφθηκαν . Κατά την θητεία  του ,αλλά και προεκλογικά είχε δεχτεί σκληρές επιθέσεις , κυρίως  για το κόστος της ανακαίνισης του Αναψυκτηρίου το οποίο η τότε αντιπολίτευση και σήμερα διοίκηση του Δήμου θεωρούσε πάρα πολύ υπερβολικό . Επίσης επέρριπταν  ευθύνες για διάφορα πρόστιμα που επιβλήθηκαν . Στη τελευταία όμως συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης ο Χρήστος Μπάτσης  διευκρίνισε ότι τα διάφορα πρόστιμα ήταν και για κατασκευές  προηγούμενων χρόνων , πλεκτός  από την δική του θητεία. Το  Διοικητικό Συμβούλιο  των Λουτρών η πλειοψηφία του οποίου ανήκει στην παράταξη του Δημάρχου , υπερψήφισε τον ισολογισμό  και αναμένεται να τον εγκρίνει και η γενική συνέλευση .

Μένει βέβαια το πολιτικό κομμάτι και οι "επιθέσεις"που είχε δεχτεί η παράταξη Μπάτση  από την τότε αντιπολίτευση  για τον τρόπο λειτουργίας της . Δίμηνα, αναθέσεις κλπ προς άγρα ψήφων . Ουσιαστικά αν ψηφιστεί ο ισολογισμός τότε καταδεικνύεται ότι όλες οι μομφές έγιναν καθαρά για  πολιτικές και εκλογικές σκοπιμότητες .

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ της ημερήσιας διάταξης είναι:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)