Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ¨ΦΥΤΩΡΙΟ¨ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 


 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 

Στην τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές των διασυλλογικών αγώνων κωπηλασίας την Κυριακή στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών παρέστη ο Γιώργος Καρασμάνης.

 


Ο πρώην Υπουργός συνεχάρη θερμά τους μικρούς αθλητές, ιδιαίτερα δε την πρωταθλήτρια του Ν.Ο.Γ. Ευαγγελία Φράγκου η οποία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει κατακτήσει πολλές και σημαντικές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και χάλκινο στο Παγκόσμιο. Η αφοσίωσή της και η σκληρή δουλειά, πέραν της μέχρι σήμερα λαμπρής πορείας της, την έχουν αναδείξει ως μια από τις πλέον υποσχόμενες αθλήτριες στην κωπηλασία παγκοσμίως.

 

Για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, ο Γιώργος Καρασμάνης έδωσε τα εύσημα στον Πρόεδρο Βασίλη Καφετζάκη και στα μέλη της διοίκησης του Ομίλου και, στη συνέχεια, στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχε συζήτηση με τον Πρόεδρο παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή. Αντικείμενο της κουβέντας ήταν η διασφάλιση των αναγκαίων κονδυλίων από το ¨Πράσινο Ταμείο¨ για τον καθαρισμό του Λουδία από τα λύματα και τον εξωραϊσμό γενικότερα του χώρου.


 

Και για ακόμη μια φορά, ζήτησε από την Τεχνική Υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας να στείλει το Τεχνικό Δελτίο προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την χρηματοδότηση από το ¨Πράσινο Ταμείο¨ - δεδομένου ότι το ¨ιδιοκτησιακό¨ έχει πλέον διευθετηθεί.

 

 

 

Επίσης, το Σάββατο το πρωί, ο Γιώργος Καρασμάνης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, παραβρέθηκε στην εθελοντική δράση καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου στο Ξωκλήσι Αγίου Γεωργίου Καλής. Σε μια τοποθεσία μοναδικού φυσικού κάλλους, που αποτελεί σημείο αναφοράς και πόλο έλξης για ¨αποδράσεις¨ στην ύπαιθρο.


 

Ήταν μια ακόμη πρωτοβουλία στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύσσει η Ένωση, με γνώμονα την προώθηση του κοινωνικού έργου και προσφοράς του Έλληνα αστυνομικού, και με ιδιαίτερο συμβολισμό στην ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για την προστασία του περιβάλλοντος.

 


Ο πρώην Υπουργός, συγχαίροντας τον Πρόεδρο Κώστα Χριστοδούλου και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης, καθώς και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλής Νίκο Κουλίτσα, εξήρε αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία και γενικότερα τις εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις τους, τονίζοντας ότι παραδειγματίζουν και στέλνουν ένα ηχηρό κοινωνικό μήνυμα: Ότι πλέον, η ενεργή προστασία της Φύσης και του Περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και πρέπει να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας, για την ίδια την επιβίωσή μας πάνω στον Πλανήτη που ήδη δοκιμάζεται σκληρά!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)