Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

ΠΕΤΡΟΣ ΤΖΕΚΟΣ : Φταίνε όλοι όσοι διοίκησαν στα Λουτρά Πόζαρ

Ελεος. Όχι άλλο κάρβουνο
 

    

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ 

ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ. 


 

 

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν  στο βασίλειο της Δανημαρκίας των Λουτρών Πόζαρ. Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ο πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , Πέτρος Τζέκος  περνάει γενεές δεκατέσσερις  όσους διοίκησαν τα τελευταία χρόνια .Προφανώς οι μαθητευόμενοι επικοινωνιολόγοι ανέλαβαν δουλειά για να αποδείξουν ότι τα Λουτρά έχουν πρόεδρο και διοίκηση  και ότι δεν είναι «αχυράνθρωποι.»Προφανώς για να αφήσουν  μετέωρα τα ερωτήματα του Δημήτρη Μπίνου  σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο για το ποιος διοικεί τελικά τα Λουτρά. Έτσι μέσα από δήθεν δηλώσεις ή συνεντεύξεις του Προέδρου το μόνο που κατάφεραν να κάνουν είναι να ευτελίζουν τον πρόεδρο ο οποίος ούτε κατά διάνοια είναι  σε θέση να έχει τέτοιες απόψεις.

Στην βλακεία τους όμως τον φέρουν να επικαλείται  για όλα τα κακώς κείμενα   κατά την άποψή τους,όλους τους προηγούμενους.

 

"θα συνεχίσουμε διότι αντιλαμβανόμαστε τη δυσπιστία της κοινωνίας. Δυσπιστία που τα αίτια της ανευρίσκονται εάν ανατρέξουμε στο παρελθόν".

Καιρός λοιπόν να πει με απλά λόγια τι ακριβώς εννοεί. Και για ποιον λόγο ψήφισε πρόσφατα τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, αφού φταίνε για τέτοιες δυσπιστίες. Αντί να απολογηθεί μέχρι σήμερα για ποιον λόγο έκλεισαν οι πισίνες  με τεράστιο κόστος  για τους επαγγελματίες της περιοχής . Επίσης  για ποιον λόγο μοιράζονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ για απίθανα πράγματα. Είναι εύκολα αντιληπτό  ότι αποπροσανατολίζει  την κοινή γνώμη πολύ αφελώς . Αντί να απολογείται  για ένα σωρό αστοχίες και να απαντά ως οφείλει  δημόσια ,αντί να  στέλνει διάφορα εξώδικα εκτελώντας ηλίθιες άνωθεν εντολές , μάλλον οφείλει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.

Τ ην θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο ίδιος και ένα τσούρμο «μισθοφόρων» την οφείλει εν πολλοίς  και σε όσους κατηγορεί για την δυσπιστία που  δήθεν κληρονόμησαν. Ενδεχομένως να έχει κάποιο δίκιο. Αυτή την  δυσπιστία όμως κατάφεραν να την πολλαπλασιάσουν και να την επιταχύνουν οι ίδιοι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα . Αν ρωτήσουν τον μέσο πολίτη και όχι τα διάφορα «εξαπτέρυγα» ,θα τους πει την απλή πραγματικότητα .  Κύριε πρόεδρε είναι καιρός να κατανοήσεις ότι εσύ είσαι πρόεδρος  σε μια επιχείρηση από την οποία εξαρτάται το παρόν και το μέλλον ενός μεγάλου κομματιού της περιοχής , αν όχι και όλης.  Και όχι αυτός που σε κουνάει πίσω από τον μπερντέ Δίνοντας την εντύπωση  ότι τόσο εσύ , όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης  σας θεωρεί ...απλούς καραγκιόζηδες  .Αν δεν μπορείς να είσαι πρόεδρος υπάρχει και η έντιμη και καθαρή διέξοδος της παραίτησης. 

 Σαν να μην φτάνουν όμως  οι ανοησίες που τον έβαλαν να πει προχώρησε και άλλο λέγοντας (αν τα είπε ο ίδιος )

Διατυμπανίζοντας  'οτι:

  '"Για εμάς η ασφάλεια των συνδημοτών και των επισκεπτών μας, είναι βασική προτεραιότητα."

Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι δεν φρόντιζαν για αυτό.

Και τερματίζει ο κατά τύπον πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ:

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και με απόλυτη ειλικρίνεια απέναντι στην κοινωνία, συνεχίζουμε το έργο μας, για μια λουτρόπολη που αξίζουμε.»

 

Έλεος πια αυλοκόλακες και αυλοανόητοι. Και η ξεφτίλα έχει όρια.

2 σχόλια:

  1. αμπρε πετρε ντεν ντεινουν μπρε ντεν ντεινουν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πρόεδρος δεν ξέρω αν κάνει,πάντως πίτσα σπέσιαλ κάνει,οφειλω να ομολογήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)