Αίσθηση, αλλά και… ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο, έχει προκαλέσει η είδηση της… ταχύτατης ακύρωσης του πλειστηριασμού χώρου που είχε αγοράσει ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Το στέλεχος της ΝΔ τελευταία απασχολεί τα μίντια προκλητικές αναρτήσεις κατά μανάδων που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη, ενώ και την περασμένη Δευτέρα έγραφε για «τουριστικές βίζιτες» για διαδηλώτρια η οποία ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο προς τους αστυνομικούς, κατά τα επεισόδια για τα Τέμπη.
Πέρα από τις προκλητικές αναρτήσεις του όμως, αίσθηση αποτελεί ότι αποδείχθηκε και… κακοπληρωτής δανείου που πήρε για τον χώρο επί της Λ. Μεσογείων, ο οποίος στις 26 Φεβρουαρίου θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, όμως για να γλιτώσει τον χώρο, χάρη και στην ιδιότητά του, αλλά και τις γνωριμίες του, βρήκε τον τρόπο και μία ημέρα πριν γίνει η διαδικασία, ο πλειστηριασμός ακυρώθηκε από την Do Value.
Η είδηση δεν πέρασε ασχολίαστη από τα σόσιαλ, όπου χρήστες στο twitter σχολίασαν… ποικιλοτρόπως την είδηση.
Δείτε ορισμένα από αυτά:
Πηγή: topontiki.gr
Δεν πειράζει. Τα ζωάδια θα πληρώσουν τα μπαταχτσιλίκια του απατεώνα και θα το φχαριστηθουν κιολας.
ΑπάντησηΔιαγραφή