Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΠΟΤΣΦΑΡΗ?

ΣΤΗ προσπάθεια τους προφανώς να  αμβλύνουν τις εντυπώσεις και τη δικαιολογημένη πίκρα  ορισμένων υποψηφίων οι υπεύθυνοι του συνδυασμού του  Πέτρου Ζέρζη , με ανακοινωσή τους αναφέρονται στη σταυροδοσία  στέλνουν στη πυρά την Τρυφωνία  (Φώνη ) Μποτσφάρη   και επιχειρούν να την "θυσιάσουν".

 Είναι πολή περίεργο που αναφέρονται μόνο στη συγκεκριμένη υποψήφια . Ούτε και αναφέρουν καθαρά για ποιο λόγο κάνουν την ανακοίνωση.Στην ανακοίνωση εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται οτι το πρωτοδικείο έχει τα αποτελέσματα στη διαθεσή του ,αλλά δεν τα έχει ανακοινώσει ακόμα. Αυτό δηλαδή που υποστηρίζουμε από το πρωί της Πέμπτης.Τα αποτελέσματα είναι ακριβώς όπως τα δημοσιοποιήσαμε στον Δήμο Αλμωπίας και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Οι συντάκτες της ανακοίνωσης προφανώς θεωρούν οτι απευθύνονται  σε αδαείς. Το Πρωτοδικείο
έβγαλε τα αποτελέσματα από το βιβλίο διαλογής ψήφων και όχι από τα πρακτικά  , όπως υποστηρίζουν  και διόρθωσε οποιαδήποτε τυχόν ΑΒΛΕΨΙΑ  διαπιστώθηκε.  Το ίδιο έκανε και για την συγκεκριμένη υποψήφια, δηλαδή μέτρησε τις ψήφους της απο το βιβλίο διαλογής και όχι από τα πρακτικά. Η ενδέκατη θέση που κατέχει  είναι με ότι καταμετρήθηκε από το βιβλίο διαλογής και οχι από τα πρακτικά. Όλα τα άλλα ειναι απλή υποτίμηση της νοημοσύνης . Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι βέβαιο οτι θα δείξει την αλήθεια που είναι μόνο μία .
 Στην ανακοίνωση πάντως δεν τολμούν να αναφέρουν ποιος καταλαμβάνει  τη θέση της αφού βρίσκεται  στη 11η θεση γεγονός για το οποίο ουσιαστικά εκδόθηκε  και η οποία  έχει ως εξης:




                                                                                                                        Αριδαία, 12-11-2010





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέχρι σήμερα, δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων των Δημοτικών Συνδυασμών, από το Πρωτοδικείο Έδεσσας.
Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Συνδυασμού μας, Μποτσφάρη Τρυφωνία (Φώνη) του Αντωνίου, εμφανίζεται να έχει λάβει 102 σταυρούς στο 9ο εκλογικό τμήμα Αριδαίας (Υδραία).
Η πραγματικότητα, όπως προκύπτει από το βιβλίο διαλογής ψήφων υπέρ των υποψηφίων των Συνδυασμών, είναι ότι οι σταυροί της ως άνω υποψήφιας στο παραπάνω εκλογικό τμήμα είναι ένας σταυρός (1) ο οποίος έχει τεθεί στο ψηφοδέλτιο με αριθμό 102.
Είναι σαφές ότι, από αβλεψία, μεταφέρθηκε από το ως άνω βιβλίο στα με αριθμούς 1 και 2 πρακτικά του βιβλίου πράξεων της Εφορευτικής Επιτροπής, αντί του αριθμού των σταυρών (1), ο αριθμός του ψηφοδελτίου στο οποίο υπάρχει ο μοναδικός σταυρός της ως άνω υποψήφιας.
Το Πρωτοδικείο διαβεβαίωσε αρμοδίως ότι κατά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα διορθωθεί η ως άνω αβλεψία.


19 σχόλια:

  1. OYΣΤ ΡΕ ΣΑΜΑΝΤΗ! ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ! ΠΑΡΑΠΕΙΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ! ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετρο δεν νομιζω να ειναι σωστο να προσθετεις τα δικα σου στην ανακοινωση ενος συνδιασμου , θα μπορουσε το λαθος αυτο να εχει γινει σε οποιοδηποτε ονομα (το ιδιο ισχυει για οποιδηποτε συνδιασμο βγαλει ανακοινωση), προσπαθεις να βγαλεις θεμα για να κατευθυνεις τον κοσμο στα μονοπατια που θελεις εσυ η κανω λαθος.
    Στα αποτελεσματα μπορει να δικαιωθεις δεν ξερω , αλλα μην προσπαθεις να δημιουργησεις θεματα και θυσιες σε βωμους της φαντασιας καποιον.

    Μου φαινεται αν και την ξερεις προσωπικα δεν εχεις ιδεα τι θα πει Φώνη και τι παληκαρι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βλεπω η Φωνη να στηριζει Πασοη δευτερη κυριακη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ12 Νοεμβρίου 2010 στις 10:40 μ.μ.

    ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΠΑΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ...ΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οτι θα βλέπαμε και τη Φώνη σε ρόλο Ιφιγένειας... το είδαμε και αυτό. Τελικά τόσο πια φοβούνται; Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο κ. Ζέρζης οτι στην Υδραία όπου εδρεύει το ένα απο τα πιστά παιδιά του η Παυλίδου δεν είχαν μέσα αντιπρόσωπο και τους κάνανε λαδιά; Ή τελικά γι'αυτό τόσες μέρες από τον Δήμο δίνονται λάθος αποτελέσματα για να καλύψουν τα ακάλυπτα. Τελικά κάποιοι άνθρωποι θέλουν να μας παν πίσω, όταν ψήφιζαν τα δέντρα τώρα αυξομειώνουν τους αριθμούς. Μπράβο σας κ.Ζέρζη είστε και δάσκαλος. Αυτά μαθαίνετε στα παιδιά μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μονο η φωνη θα στηρηξει πασοη την δευτερη κυριακη.ολοι η καρατζοβα ειναι ετοιμη να δωσει ενα τελοσ στον επειχηρειματια δημαρχο που εχει ξενοδοχεια στην κατερινη και ποσοστα σε εταιριεσ φωτοβολταικων στισ σερρεσ.οτι φαγαν φαγαν.καιροσ ειναι να γινει δημαρχοσ ενα τιμιο παιδι του λαου.και οποιοσ εχει κατι μεμπτο εναντιον η ξερει κατι παρανομο να βγει και να το πει δημοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ?
    Α!!ΖΕΡΖΗ.
    ΤΟΣΟ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΕΙΝΑΙ?
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ?
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΖΕΡΖΗ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΕΝΑΣ ΜΠΙΝΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΤΕ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΕΣΕΝΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ13 Νοεμβρίου 2010 στις 10:02 π.μ.

    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ 2:22 π.μ.ΔΕ ΦΟΒΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ...ΦΟΒΑΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΦΟΒΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ...ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ΕΤΣΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι αυτονοητο οτι τελευταια ημερα ο καθενας θα προσπαθησει να διαβαλει τον αλλο για να κατευθυνει εστω καποιους που μπορει να πιστεψουν αυτα που γραφονται , θυμηστε μου μετα τις εκλογες να κλεισω μια σουιτα στα ξενοδοχεια του Ζερζη που οπως λετε εχει αγορασει αυτα τα τεσερα χρονια.
    Ρε πατε καλα νομιζεται οτι με τις αρλουμπες και τα ψεματα θα σας ακολουθησει κανεις.
    Ασχοληθειτε με τον χαμο που εγινε εχθες στο λουτρακι για το κολπο του υδροηλεκτρικου που πανε να φανε καποιοι αν βγει ο Πασοης και αφηστε τα παραμυθια σας για φαγωμενα λεφτα και για την Φωνη που ολοι γνωριζουν τι παληκαρι ειναι.
    Το γνωριζεται οτι ο Δημος εναι στο τελευταιο σταδιο να γινει υδροηλεκτρικο για οφελος των λουτρων και του Δημου μας?
    Γνωριζεται οτι αν δεν προλαβει ο δημος να το ξεκινησει συντομα θα μπορουν να το κανουν ιδιωτες?
    Γνωριζεται οτι για να το κανουν ιδιωτες πρεπει να υπογραψει ο Προεδρος των Λουτρων και του λουτρακιου ?
    Γνωριζεται οτι τοτε θα καρπωθουν τα κερδη συγκεκριμενα ατομα και αυτα ανηκουν σε συγκεκριμενο συνδιασμο( γαμπροι και ανήψια)?
    Καταλαβαινεται λοιπον τι παιχνιδ παιζεται εκει στο λουτρακι?
    Το γνωριζει αυτο ο κοσμος που τους στηριζει?

    Καλημερα εχετε θεμα να ασχληθειτε και να μαζεψετε τα ασυμαζευτα , τετοι θεμα δεν κουκουλωνεται με ψευτικες κατηγοριες εναντιον του Ζερζη και τις Φωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σιγά ρε Δίκαιε, πολλά οικονομικά θρίλερ βλέπεις!!την αλήθεια μόνο δεν βλέπεις!Οπως καταλαβαίνεται αγαπητοί blogers τα λεφτά είναι πολλά!!Αυτοί πήραν και τις σακούλες εκείνες τις τεράστιες των jumbo!! Γι'αυτό απειλούν θεούς και δαίμονες!!! Ήδη φαίνεται πως η αποψινή βραδιά θα είναι μεγάλη.Αν σας χτυπήσουν την πόρτα δεν θα είναι σίγουρα ο ΓΑΛΑΤΑΣ
    Ο ΑΠΟΛΥΤΑ...ΟΜΩΣ ΑΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ13 Νοεμβρίου 2010 στις 5:09 μ.μ.

    ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΕ.ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΑΡΑ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΨΑΡΩΝΕΙ,ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕΤΑΞΗ ΤΟΥΣ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,Α ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ,καημένε μου Δίκαιε,μιας κ ο Ζέρζης σ'εχει διορίσει δικηγόρο του πες του να σου κάνει κ κανένα ιδιαίτερο σαν δάσκαλος που υποτίθεται οτί είναι γιατί όπως είναι εμφανές έχεις ένα μικρό προβληματάκι με την ορθογραφία!!!Από κάτι τέτοιους καταλαβαίνεις τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που υποστηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. dikaie,ton xamo pou ton eides???mhpws prospa8eis na ton prokaleseis pros ofelos tou zerzh k ths fwnhs sou,to palikari sou???alh8eia giati thn les palikari,polemhse se kapoio agwna???afou mas enhmerwses twra ti pane na kanoume pisw apo thn plath mas,na 'sai kala,na eisai sigouros oti 8a pshfisoume me perissoterh sigouria ton pasoh giati akomh k ena tetoio ergo mporei na to vgalei kalutera se peras apo ta palikaria sou...k kati akomh:palikaria gia mena einai h maurogenous,h mpoumpoulina k.a,oi opoies dwsan tis periousies tous gia ton agwna k den ekanan periousia apo ton agwna...!!!ante bay!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτο ακριβως , να δειτε τι κανουνε πισω απο την πλατη σας και ποιους στηριζετε.
    Απο οτι φαινεται ομως εσυ Χριστινα ηδη γνωριζεις για να μην σου κανει εντυπωση...
    Το οτι καποιοι πανε να τσεπωσουν το χρημα δεν σε ενοχλει καθολου , οπως δεν ενοχλει και τον "εντιμο" αρχηγο σου αφου του κανουν την δουλεια του.
    Επισης μια απαντηση για ολα αυτα δεν μου δωσατε παρα ασχολειστε με ορθογραφικα λαθη και κοσμιτικα επιθετα.
    Το επιπεδο του καθενος φαινεται οπως λεει και ο φιλος μας αππο τα γραφωμενα του , συμφωνω...

    Καλουμαστε να ψηφισουμε δυο ανθρωπους που ειναι η μερα με την νυχτα , Ζερζη η Πασοη.
    Ειμαστε υπευθυνοι για το μελλον του τοπου ας αποφασισουμε σωστα.
    Καλημερα και καλα αποτελεσματα το βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΦΩΝΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. thn apanthsh sou thn phres dikaie!!!kalws hr8es sthn dhmarxia tou pasoh!!!einai polu pio ikanos na antapeksel8ei sta dhmotika ka8hkonta apo ta palhkaria sou,ta opoia apo xtes exoun eksafanistei!!!kalh epituxia,sto ergo tous!!!ante,bay!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕ ,ΤΕΛΙΚΑ... (ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΕΛΠΙΣ) Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΛΠ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ , ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ , ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑΣ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΠΑΤΑΣ .. ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ YΨHΛH KOINΩNIA.
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , Ο ΑΠΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΟΚΚΑΚΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ .ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΔΕ... ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΕΠΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Ο ΠΑΣΟΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ!!!!!
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΑΣΗΜΑΝΤΟ

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)