Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

    Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας δέχθηκε πολλές προτάσεις ( αυτοπροτάσεις και ετεροπροτάσεις), για την πρόσληψη προπονητή. Όλοι οι προταθέντες είναι αξιόλογοι προπονητές.
    Ύστερα από την αξιολόγηση των προτάσεων, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον κ. Γεώργιο Τυριακίδη και τον συνεργάτη του κ. Ντίσιο Ευάγγελο.
    Είναι μια συνεργασία, την οποία από καιρό αισθανόμαστε την επιθυμία αλλά και την υποχρέωση να πραγματοποιήσουμε με τους αξιόλογους  προπονητές και ανθρώπους, οι οποίοι προέρχονται από τις τάξεις του Συλλόγου μας, όπου διετέλεσαν  ως αθλητές και προπονητές επί πολλά έτη, με μεγάλη προσφορά και άριστα αποτελέσματα.
      Ως εκ τούτου, γνωρίζουν καλά τους στόχους του Συλλόγου μας, καθώς και την ψυχολογία των αθλητών μας, αλλά και τη νοοτροπία των διοικητικών παραγόντων και κυρίως των φιλάθλων μας.
    Πιστεύουμε απόλυτα, ότι με την ικανότητα τους, τις γνώσεις τους, την εργατικότητα τους, το πνεύμα συνεργασίας που τους διακρίνει και τον ακέραιο χαρακτήρα τους, τα οποία έχουν επιδείξει στη μέχρι σήμερα πορεία τους, μπορεί να συμβάλουν αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων μας, που είναι μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα παράλληλα με τη διατήρηση του άριστου κλίματος συνεργασίας που διακρίνει τις τάξεις του Συλλόγου μας.
    Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα είναι σύσσωμο στο πλευρό τους.
    Τους ευχόμαστε κ α λ ή   ε π ι τ υ χ ί α !!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ            
 Τ.Α.Π. ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ




ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Τ.Α.Π. ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ καθώς και οι προπονητές κ.κ. Γεώργιος Τυριακίδης και Ευάγγελος Ντίσιος ευχαριστούν θερμά το Δ.Σ. Α.Σ. ΑΛΜΩΠΟΣ
ΑΡΙΔΑΙΑΣ για την συγκατάθεσή του σχετικά με την συνεργασία των παραπάνω προπονητών, οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν προπονητές του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, με τον Σύλλογο  της Σκύδρας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)