Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ




Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
 Κατά την έναρξη της συνεδρίασης και προ ημερησίας διατάξεως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλμυρός Βασίλειος πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο και έγινε δεκτό να εκφραστούν τα θερμά συγχαρητήρια στον εκλεγέντα Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο Γρηγόρη όπως και στους εκλεγέντες συμβούλους.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρει ότι «εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους συναδέλφους συμβούλους του Δήμου μας που έχουν εκλεγεί στο νέο Δήμο Πέλλας, οι οποίοι είναι Παναγιωτίδης Μιχαήλ, Πασσαλής Χρήστος, Μηλώσης Φίλιππος, Ψαρράς Ευστράτιος και στα τοπικά συμβούλια οι Βακιρτζής Γεώργιος, Πασχώνης Ευάγγελος, Μαμακούκα Ευδοκία και Κατσαμπέρης Δημήτριος. Όλοι έχετε πολλά χρόνια θητεύσει στην Αυτοδιοίκηση, έχετε πείρα και γνωρίζετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας. Η επανεκλογή σας μας χαροποιεί ιδιαίτερα και ευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει υγεία και δύναμη για να εργαστείτε προς όφελος των Δημοτών μας».
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στους υποψήφιους που έλαβαν μέρος στις δημοτικές εκλογές τις κυρίες Δεβετζή-Τσάγγου Μαρία και Σατραζάμη Ελευθερία  και τους κυρίους Δέλλιο Δημήτριο, Ρασκάκη Παναγιώτη, Δαλιάνη Τρύφωνα, Μπουρτζάκη Γεώργιο και Τρύφων Γρηγόριο. «Ένα μέρος των δημοτών σας προτίμησε με την ψήφο του. Αυτό είναι θετικό για σας και εκφράζει την προσωπική σας επιτυχία».
            Στη συνέχεια τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν κυρίως αποδοχές ποσών. Αναλυτικότερα: έγινε αποδοχή ποσού 35.280 ευρώ για καθαρισμό αποστραγγιστικών τάφρων, αποδοχή ποσού 4.948,18 ευρώ για επισκευή-συντήρηση κτιρίου πρώην Α.Τ. Καρυώτισσας και αποδοχή ποσού 33.628,20 ευρώ για εκτέλεση εργασιών για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.
            Επίσης, εγκρίθηκε η τροποποίηση του διετούς προγράμματος δράσης της ΔΗΜ.Κ.ΕΠ.Α.Μ.Α. Ένα από τα θέματα αφορούσε και την έγκριση έκτακτης μετακίνησης Δημάρχου και δημοτικού συμβούλου στην Αθήνα.
            Συζητήθηκαν ακόμη αιτήσεις δημοτών οικονομικής κυρίως φύσης και διάφορα άλλα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)