Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ 1-1

Άδικη η  ισοπαλία της Σκύδρας
 Για μια ακόμη φορά δεν τα κατάφερε η ομάδα του Αετού να πάρει νίκη στην έδρα της συμπληρώνοντας μια ‘’ντουζίνα’’ ισοπαλίες έχοντας αντίπαλο την ομάδα του Τυρνάβου.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για την ομάδα του Αετού αφού παίζοντας οργανωμένα και επιθετικά έγινε πολλές φορές επικίνδυνος για τον αντίπαλο   με αποκορύφωμα το γκολ που έβαλε πολύ νωρίς με έξοχη συνεργασία τον Νάκα και Ινεμπολίδη. Στον αντίποδα τώρα και οι παίκτες του Τυρνάβου είχαν πολλές επισκέψεις στα καρέ των γηπεδούχων χωρίς όμως να χάνουν κάποια κλασική ευκαιρία αφού η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων κρατούσε πολύ γερά με κορυφαίους τους Σαμαρόπουλο και Κουλουκίδη.
 Το λασπωμένο τερέν  του γηπέδου δυσκόλεψε περισσότερο τους παίκτες και των δύο ομάδων στο δεύτερο μέρος όπου οι γηπεδούχοι δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης αφού οι παίκτες του Τυρνάβου πίεζαν περισσότερο και σε ανύποπτο χρόνο από μια στημένη φάση ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και έτσι το παιχνίδι τελείωσε βρίσκοντας ισόπαλους τους δύο αντιπάλους. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη αν και συνέχισαν και στο δεύτερο μέρος να παίζουν επιθετικά έχασαν κλασικές ευκαιρίες στα καρέ των αντιπάλων και τελικά ίσχυσε ο Νόμος του ποδοσφαίρου που λέει πως όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ ,δέχεσαι ,έτσι έγινε. Η ομάδα του Αετού στην επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό το οποίο ο τεχνικός της ομάδος θα εκμεταλευτεί ώστε να ξεκουράσει την ομάδα από το βεβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη θα διεξαχθεί φιλικός αγώνα ς με την Μικτή Φλώρινας όπου ο τεχνικός της ομάδος θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο στους νεαρούς παίκτες και να δει κάποιους παίκτες που επρόκειτο να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδος.
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Στο 6’ ο νεαρός Βασίλης Νάκας με άριστα οργανωμένη επιθετική ενέργεια τρυπώνει στα καρέ του Τυρνάβου και’’ σπάει ‘’ την μπάλα στον επερχόμενο Ινεμπολίδη που με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.
Στο 12’ Δυνατό σουτ του Ινεμπολίδη υπό πίεση η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά  του Καραναστάση.
 Στο 14’ σε εκτέλεση φάουλ από τον Μάγγο ο Βοτάρης διώχνει υπό  πίεση με κεφαλιά σε κόρνερ.
Στο 29’ ΣΕ εκτέλεση φάουλ από τον Νάκα ο Τσιότσιος μέσα από την περιοχή πιάνει κεφαλιά αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο 32’ χλιαρό πλασέ του Γρηγορίου δεν ανησύχησε τον Γιάννη Φιρινίδη η μπάλα κατέληξε άουτ.
 Στο 65’ κορυφαία φάση για τον Αετό όταν ο Καλαιτζίδης από πλάγια κάνει πραγματική επέλαση τρυπώνοντας στα καρέ των αντιπάλων  βγάζοντας ωραία μπαλιά για τον Ινεμπολίδη που βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση αλλά η ευκαιρία χάνεται αφού ο έμπειρος παίκτης του Αετού καθυστερεί να πλασάρει σε κενή εστία.
Στο 67’Μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Τύρναβο ο Κλαζόγλου στέλνει την μπάλα μέσα στη ν περιοχή του Φιρινίδη όπου με κόντρες της μπάλας ο Χριστοδούλου βρίσκει την ευκαιρία και βάζει πραγματικά ένα πολύ δύσκολο γκολ από πλάγια ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 71’ σουτ του Καλαιτζίδη διώχνει δύσκολα ο Καραναστασης.
Στο  τελευταίο 10 λεπτο οι παίκτες του Τυρνάβου ανέβασαν πολύ την επίθεση τους κυνηγώντας το γκολ της νίκης που τελικά όμως δεν ήρθε. Οι γηπεδούχοι έδειξαν φανερά σημεία κούρασης αλλά κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα της ισοπαλίας.
 Την κίτρινη κάρτα από την ομάδα του Αετού αντίκρυσαν οι Λεκάκης,Σαμαρόπουλος,Βοτάρης,Καλαιτζίδης και από τον Τύρναβο οι Γρηγορίου, Τσομπαρτζίδης,Κλαζόγλου, Γεωργάντσέας, Μάγγος,
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πρασατζής ΣΔ ΔΡΑΜΑΣ με βοηθούς Παπακύπη(μέτριος με λάθη) ΣΔ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και Καραμπούλας ΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ.
 ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Φιρινίδης Λεκάκης Κουλουκίδης Σαμαρόπουλος Παπουλίδης Αρβανιτόπουλος(75’ Πετρίδης)  Βοτάρης Τσίοτσιος Καλαιτζίδης Νάκας(50’ Λαφαζανίδης) Ινεμπολίδης(65’ Μαργιορίδης)
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης Γρηγορίου Τσομπαρτζίδης (56’ Σκούπρας Β.)  Κλαζόγλου Σκούπρας Κ.(46’Αλεξίου) Μάγγος Γεωργαντσέας Μάγγος Κράββαρης Αντωνόπουλος (27’ Χριστοδούλου)Κουβέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)