Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΚΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ν ΠΕΛΛΑΣ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ διατυπώνει εμμέσως δια ¨προσφιλών " της εφημερίδων η Ενωση Νέων Αγροτών Ν Πέλλας για απουσίες κατα την κοπή της πρωτοχρονιάτηκης πίτας στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας.
Μάλλον όμς αδίκως αν κρίνουμε από την συμπεριφορά της προς τον τοπικό Τύπο, που χρόνια δίνει την δική ανιδιοτελή μάχη για τα συμφέροντα των αγροτών . Δεν μπήκε στον κόπο να κάνει μια απλή ενημέρωση για την εκδήλωσή της Προφανώς και αυτή την ΄Ενωση την νοιάζει η συναναστροφή μόνο με διάφορες ελίτ και εξουσίες. Καταλαβαίνουμε από αδυναμίες και απειρίες ,αλλά αυτή  η "παράλειψη' μάλλον δεν έχει να κάνει με αυτό , αν αναλογιστεί κανείς ποια εφημερίδα κλήθηκε μόνο ,με έδρα μάλιστα εκτός Αλωπίας. Αντιγράφουμε το κείμενο που δημοσιεύτηκε.



Την πρώτη της βασιλόπιτα έκοψε, στην Εύξεινο Λέσχη Αριδαίας, η ΕΝΑ Ν. Πέλλας, που την αποτελούν οι νέοι αγρότες του νομού που, με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες επιμένουν αγροτικά και γεωργικά, ελπίζοντας και περιμένοντας καλύτερες μέρες. Παρών και ο... πανταχού παρών αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης και ο τέως ευρωβουλευτής, αγρότης και γνώστης αγροτικών θεμάτων, Γ. Γκλαβάκης. Η έκπληξη όμως ήρθε από την Έδεσσα, μιας και το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο νέος Δήμαρχος Έδεσσας Δ. Γιάννου ενώ η άλλη έκπληξη ήταν...
...η παντελής απουσία άλλων επισήμων προσκεκλημένων που, ναι μεν κόπτονται υπέρ της αγροτιάς πλην όμως δεν βρέθηκε κανείς τους εκεί να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να δώσει κουράγιο σ’ αυτά τα νέα παιδιά που επιμένουν και προσπαθούν. Η Ένωση δεν είναι ένας ακόμη σύλλογος, ένας συνεταιρισμός, μια παρέα ατόμων και θα πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους τους νέους αγρότες μιας και η ανάπτυξη και η αγροτιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης με ουσιαστική και όχι πολιτική ομιλία, έδωσε ελπίδες στα νέα αυτά παιδιά όπως και ο Γ. Γκλαβάκης, γνώστης των πάντων και βέβαια και η(αναφέρεται το όνομα της εφημερίδας) ………….ήταν παρούσα και ευχή μας είναι τα νέα αυτά παιδιά να πετύχουν και να στηριχτούν.

1 σχόλιο:

  1. γλαβακη παρε τα γκεμια στα καθαρα σου χερια . σσωσε τον τοπο και κατεβα για βουλευτης με την Ντορα μας. θα σε βλαγουμε πρωτο. Γιαννη προχωρα. ειμαστε κοντα σου.Η βουλη σε περιμενει. Ασε τα λαμογια τηςΝΔ στα κρυα του λουτρου. Ντορα και ξερο ψωμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)