Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που το κτίριο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου ερημώνει ,αντί να φιλοξενήσει κάποιες υπηρεσίες δευτερεύουσας σημασίας για την εξυπηρέτηση των πολιτών ,
ο Δήμος Αλμωπίας"ξεσπιτώνει " υπηρεσίες και σε λίγο θα βγεί και σε άλλα ενοίκια. Πρώτη μετακόμιση αυτή  Δημοτολογίου που δεν φεύγει μακρυά από το Δημαρχείο μετακινείται δίπλα στη πολεοδομία.
Την Τρίτη και την Τετάρτη λόγω μετακόμισης θα παραμείνει κλειστο.
Ο  Δήμος λειτουργώντας απαξιωτικά προς τους πολίτες δεν φρόντισε να βγάλει ούτε μια ενημερωτική ανακοίνωση.


--------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 2.30

Θυμωμένε σχολιαστή μάθε πρώτα πως λειτουργεί υποτυπωδώς ένας ΄Δήμος και ποιες είναι οι στοιχειώδεις υποχρεώσεις του και μετά πες ότι θέλεις . Αυτό όμως που συμβαίνει στον τομέα της ενημέρωσης στον Δήμο Αλμωπίας  δεν έχει κανένα προηγούμενο. Αντί να μας " μαλώνεις "χτύπα τους καμμιά καμπάνα μπας και ξυπνήσουν . Εκτός κιαν εκτός από θυμωμένος ανήκεις σε αυτούς που κοιμούνται τον ύπνο το βαθύ...

11 σχόλια:

  1. re samanti, mpes sto site tou dimou na deis oti uparxei anakoinosi... meletas polu vlepo tis plirofories sou prin tis dimosieuseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΟΚΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.!!11 ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΠΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ Ο ΟΠΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΤΗΡΙΑ.Η ΔΕΥΜΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΤΑΝ ΙΣΣΟΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,Η ΟΠΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΟ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο 2:30΄ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ Ή ΚΡΙΝΟΥΝ ΛΑΘΗ Ή ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ. ΕΓΩ ΕΡΩΤΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ INTERNET ΓΙΑ ΝΑ ΕΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ INTERNET ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O 6.4O PLIROMENO TSIRAKI TOU ZERZI I TOU MPINOU... AS DEI PROTA TI THA GINEI STON DIMO ALMOPIAS... GIATI I DIMOTIKI ARXI DEN EXEI OUTE 4 MINES POU EXEI ANALAVEI.. KAI AN YPARKSEI KATI TO MEMPTO KAI TO OMIXLODES.. TOTE NAI KI EGO MAZI SOU... APO TIN STIGMI POU DEN EXEI GINEI KATI TO MEMPTO MEXRI STIGMIS POIOS O LOGOS??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xalarose ftika os 6.40, ginesai grafikos pia... apo xiliometra katalavainontai ta post sou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και αν δεν εχεις υπολογιστη, που περιμενες να διαβασεις την ανακοινωση ρε 6.4ο;;;; εφημεριδες δεν προλαβαν να κυκλοφορήσουν, ξυπνα. ελεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αποφάσεις στο πόδι δε γίνεται δουλειά.
    Χρειάζεται αποκέντρωση των υπηρεσιών του δήμου η οποία θα πρέπει να στηρίζεται στις πραγματικές ανάγκες εξυπηρέτησης των πολιτών
    Ποια στοιχειά λήφθηκαν υπόψη ώστε να φύγει το Δημοτολόγιο? και γιατί να μη μεταφερθεί μια άλλη υπηρεσία του Δήμου.
    Γιατί ο Δήμος να επιβαρύνεται με ενοίκια? τόσα κτίρια υπάρχουν στα Τοπικά Διαμερίσματα.
    Η πολεοδομία είναι στα ενοίκια δεν μπορεί να πάει στον Εξαπλάτανο?
    Το γραφείο αγροτικής ανάπτυξης δεν μπορεί να πάει στην Πιπεριά?
    Τα ΚΕΠ δεν μπορούν να μεταφερθούν στο κτήριο που σήμερα είναι το καφενείο του ΚΑΠΗ?
    Κύριοι
    Χρειάζεται μια μελετημένη αναδιάρθρωση στέγασης των υπηρεσιών του Δήμου αφού και περισσότεροι θα είναι οι εργαζόμενοι και οι υπηρεσίες σχεδόν όλες λειτουργούν αυτόνομα.
    Πρέπει να λειτουργεί ο δήμος με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι των υπαλλήλων και των λίγων επαγγελματιών που συσχετίζονται με τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    -Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΜΟΜΙΑ
    -ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ
    -ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
    -ΓΡΑΦΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΛΑΤΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΕΙΡΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ!!!!!!!
    ΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε αξιοι (οι παραπανω)Νομιζετε οτι εχετε πιο πολυ μυαλο απο αυτους που μας κυβερνανε....κουνια που σας κουναγε.Κοιμηθητε ακομα λιγο γιατι σε λιγο θα κοιμαστε με χαπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον εξ/νο παλιό δημαρχείο-παλιά κοινότητα-ιατρείο-αστυνομικό τμήμα-το σπίτι του ποιητή στο κέντρο.Για όσους θέλουν να σκεφθούν και η αριδαία είναι γεμάτη χώρους χωρίς κόστος.Ας μας πεί το Δ.Σ ΠΟΙΟΊ ΘΈΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΆΝΙΣΗ της ΑΝΑΤ.ΑΛΜΩΠΙΑΣ.Πώς θα αναβιώση μετά την καταπάτηση των προηγουμένων διοικούντων που ακόμη με τον τρόπο της διοίσδησης επικρατούν.Κύριε πασόη η ομπρέλα των προηγουμένων δεν σε προστατεύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ;
    Κε ΣΑΜΑΝΤΗ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)