Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΑΞΙΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ


Ο Εδεσσαϊκός κατέκτησε δίκαια  το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας νικώντας  με 2-1 στον τελικό που έγινε στην Αριδαία τον Ολυμπιακό Γαλατάδων .

 Οι ποδοσφαιριστές ,ο πρόεδρος Τάσος Κούκος με την διοίκηση και τον Δήμαρχο της Εδεσσας Δημήτρη Γιάννου σήκωσαν το τρόπαιο . Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αλκης Νουσηκύρου ο οποίς συνεχάρει τις δύο ομάδες για το θέαμα που πρσέφεραν και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν.
Σκόρερς:
14΄1-0 Γκεορκίεφ
22΄ 1-1 Καραμεταξάς με πέναλτυ
39΄2-1 Τσόρμπας
75΄3-1 Γκεοργκίεφ  με πέναλτυ


Ο Εδεσσαϊκός άρεσε ως ομάδα και με ηγέτες τους Βάσκο Γκεοργκίεφ και Ευθύμη Τσόρμπα, κυριάρχησε στο γήπεδο.

Στο 5΄ κοντινή κεφαλιά του Μάντζιου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καρακούτσης, στο επόμενο λεπτό κοντινό σουτ του Γκεοργκίεφ απέκρουσε ξανά ο Καρακούτσης.

Στο 14΄ σέντρα του Μάντζιου κι ο Γκεοργκίεφ με κοντινό πλασέ, πέτυχε το 1-0, στο 22΄ ανατροπή του Δημητριάδη από τον Πεχλιβάνη και στο αναμφισβήτητο πέναλτι ευστόχησε ο Καραμεταξάς (1-1).

Στο 26΄ έγινε μια φάση που θα συζητηθεί, καθώς σε ανατροπή του Γκεοργκίεφ, ο διαιτητής Σελεμίδης υπέδειξε πέναλτι, μετά από διαμαρτυρίες όμως των παικτών των Γαλατάδων, συμβουλεύτηκε τον επόπτη Δημόπουλο, που είπε ότι η ανατροπή ήταν… εκτός περιοχής.

Στο 39΄ φοβερό σουτ του Τσόρμπα έξω από την περιοχή και το 2-1 είναι γεγονός. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γεωργίου πιάνει την κεφαλιά από 2 μέτρα, αλλά ενστικτωδώς ο Καρακούτσης απέκρουσε, σώζοντας την εστία του.

Στο 68΄ σέντρα-σουτ του Τσελεπή απέκρουσε δύσκολα ο Πασχαλίδης, στο 75΄ ανατροπή του Τσόρμπα από τον Χατζόγλου και στο πέναλτι ευστόχησε ο Γκεοργκίεφ (3-1).

Τέλος, στο 90΄ φάουλ του Τσόρμπα έδιωξε εκπληκτικά ο Καρακούτσης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Σελεμίδη, άριστη η βοηθός Ευφραιμίδου, με λάθη ο Δημόπουλος.


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Πασχαλίδης, Παπαδόπουλος, Καπαγιάρογλου, Πεχλιβάνης (67΄ Τσάτσε), Γεωργίου, Γιάντσης, Ρομάντζης (72΄ Ιωσηφίδης), Τσόρμπας, Μάντζιος, Λούσης (81΄ Καραμαλάκης), Γκεοργκίεφ.

ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ: Καρακούτσης, Χατζόγλου, Γρηγοριάδης (80΄ Σαρτίνας), Σαββίδης, Τσελεπής, Καραδήμος, Λυσίτσας (67΄ Χατζηπέτρου), Κουδέρης, Δημητριάδης, Καραμεταξάς (55΄ Μαραντίδης), Καμπάνης.

Στον τελικό παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Άλκης Νουσηκύρου, που έκανε την απονομή και συνεχάρη τις δύο ομάδες για το θέαμα και το αθλητικό πνεύμα που αγωνίστηκαν Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης  και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος. Ο δήμαρχος της Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, συνεχάρη διοίκηση και ποδοσφαιριστές. Επίσης παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο γ.γ. της ΕΠΣ, Κώστας Πεντερίδης, με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, oι πρόεδροι των δύο ομάδων κ.κ. Κούκος & Γαλαντάρης και ο αρχιδιαιτητής Λάζαρος Πολατιάν.

Γ. Μπίνος





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)