Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΕΠΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ φέρεται ο Δημήτρης Μπίνος να ασχοληθεί με την τοπική πολιτική δυναμικά  και μεθοδικά.
Μετά από μία σειρά απρόβλεπτων ζητημάτων  έχει πλέον τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθεί με την πολιτική  όπως ο ίδιος το επιθυμεί. Μετά τις περιφερειακές εκλογές ,στις οποίες για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε να κινηθεί όπως ήθελε ,τα πήγε αναλογικά πάρα πού καλά.Στη φωτογραφία διακρίνεται στους Προμάχους με τον Περιφερειάρχη Π. Ψωμιάδη ,με τον οποίο και ήταν υποψήφιος, και με τον πρώην κοινοτάρχη Προμάχων  Γιάννη Χατζή.

11 σχόλια:

  1. Ε! τώρα θα κοιμηθώ ήσυχος. Ουφ πάει και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ME TON APOSTOLIDH XERI-XERI KAI STO KARADERE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που θα κατέβουν πρέπει να μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους να είναι τοπικιστές και από ότι φαίνεται ο Μπίνος είναι λίγος όπως όλοι που ασχολούντε με τα κοινά από την Αλμωπία να μάθουν να απαιτούν οχι μόνο για την πάρτι τους να βολεύοντε οι ίδιοι και για τους άλλους έχει ο θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ. ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ, ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ. ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TOSES FORES POY KATEBHKE O DHMHTRAKHS O PINOS KAI DEN KATAFERE NA EKLEGEI. TI TO ΘΕΛΕΙ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΠΙΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δημήτρης είναι ένα καλό παιδάκι ,χαρά γεμάτο. Αλλά η παρέες τον θάβουν.Μητσάρα προσοχή.Αποστλίδης; μπρρρρρρρρ κρύωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ston 11;26 mpinos ME KATI KAKALA DEKA KILA TO KATENA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δημήτρης είναι καθαρό παιδί, δημοκρατικότατο, έξυπνο κι δραστήριο. Μοιάζει ίσως με τον καθένα απο εμάς και μπορεί με άνεση να συνενοηθεί με τον οποιοδήποτε.
    Τί θέλετε δηλαδή? Τα γνωστά απόμακρα καλαμοκαβαλικεμένα λαμόγια που τάζουν συντάξεις μαιμού, διορισμούς στο δημόσιο, μεταθέσεις με μια κουβέντα και άλλα τέτοια ωραία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λε λε μαικου μαρι τι ακουμε!!πολυ ζοριζεστε ορισμενοι της προηγουμενης δημοτικης αρχης...γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)