Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWON DO

    Με συμμετοχή 480 αθλητών από την Αλβανία. Fyrom και 30 συλλόγους  από την Ελλάδα, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Διεθνείς Αγώνες TAEKWON DO την περασμένη Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλιού Μυλότοπου.
 Τους αγώνες παρακολούθησαν πάνω από 2000 θεατές που καθ’ όλη την διάρκεια ενθάρρυναν τους αθλητές, οι οποίοι είχαν υψηλό αγωνιστικό επίπεδο , καθώς συμμετέχουν και σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.
    Στην έναρξη έγινε παρουσίαση όλων των συμμετεχόντων συλλόγων και απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής στους προπονητές τους από τον Δήμο Πέλλας. Την έναρξη κήρυξε  ο Αντιδήμαρχος Πέλλας υπεύθυνος Αθλητισμού Παντελίδης Κυριάκος και τίμησε ιδιαίτερα τους Προέδρους των Ομοσπονδιών TAEKWON DO Αλβανίας Φατμίρ Μπαρτότσι και του Fyrom Άτσο Αναστάσοβ και δήλωσε ότι ο Δήμος θα είναι συμπαραστάτης σε διοργανώσεις που αναδεικνύουν τον τόπο μας και βοηθούν τη νεολαία.
    Χαιρετισμό και καλωσόρισμα απεύθυνε και ο Πρόεδρος του ¨Μ. Αλεξάνδρου¨ Παπαδημητρίου Δημήτρης , ο οποίος τόνισε ότι ο σύλλογος είναι πρωτοπόρος σε μεγάλες διοργανώσεις και ότι ο ίδιος  θα συνεχίσει  να προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο . Επίσης είπε πως ο αθλητισμός είναι ασπίδα προστασίας για τη νεολαία και παρότρυνε να κατευθύνουν τα παιδιά τους προς αυτόν ώστε να έχουν ψυχική και σωματική υγεία ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο Πέλλας για την άψογη συνεργασία .
   Τους αγώνες παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόριος Στάμκος, ο οποίος βράβευσε τους Πρωταθλητές και δέχτηκε τις ευχαριστίες για την φιλοξενία των Προέδρων των Ομοσπονδιών της Αλβανίας και του Fyrom.
    Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Ινδόπουλος Δημήτρης καλωσόρισε με την σειρά του τους επισήμους, τους θεατές , του Προέδρους και τις αποστολές, τους προπονητές των συλλόγων και τους αθλητές που έλαβαν μέρος.  Ο Γενικός Γραματέας του συλλόγου Δημήτρης Τζάτζης απένειμε διπλώματα και μετάλλια στους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)