Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΑΙΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ‘’ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ‘’ ΠΕΛΛΑΣ







Δυστυχώς μετά το λιβελογράφημα του Εδεσσαϊκού αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε προκειμένου να υπερασπίσουμε την τιμή και την υπόληψη, τόσο τη δική μας, όσο και ολόκληρης της κωμόπολής μας, αποκρούοντας τα όσα γέννησε η φαντασία τους και ο τελών, εν τρικυμία εγκέφαλός τους, αναφερόμενοι στην μεταξύ μας αναμέτρηση της 16/4/2011, στο γήπεδό μας.

   Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ με το έγγραφο του 49/11-4-2011, ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Πέλλας την αστυνομική προστασία για το παιχνίδι Π.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Πέλλας-Εδεσσαϊκός. Γιατί; Έπραξε κάτι ανάλογο φέτος σε κάποιο άλλο γήπεδο; Γιατί αυτή η ‘’τιμή’’ που μας έκανε; Υπάρχει κάποιο επιβαρυντικό φύλλο αγώνα ή παρόμοια επιβαρυντική έκθεση της αστυνομίας, σε βάρος του συλλόγου μας; Σαφώς και δεν υπάρχει.

Ισχυρίζονται ότι όλως περιέργως το έγγραφο τους διαβιβάστηκε σε μας μέσω του Φαξ της ΕΠΣ. Κύριοι μην ανακατεύεται την ΕΠΣ στα αποκυήματα των νοσηρών σεναρίων  που απεργάζεστε. Συνέβη εκ παραδρομής και μόνο. Τέλος.

   Ισχυρίζονται ανερυθρίαστα ότι αντί να  εκλάβουμε ως θετικό παράγοντα για την ομάδα μας, την μικροπρεπέστατη απαίτηση τους για παρουσία αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να μας προστατέψουν λέει, άκουσον άκουσον, αποτρέποντας τους κακούς φιλάθλους μας λέει, αφού ζητούμενο γι αυτούς ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας σε ομαλές συνθήκες λέει, προέβημεν σε συγκεκριμένες, σύμφωνα με αυτούς ενέργειες. Απαντούμε – ενημερώνουμε λοιπόν.

  Κατ΄ αρχήν στην είσοδο του σταδίου παρευρίσκοντο ο α΄ αντιπρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας και ο φροντιστής, πλέον, της ομάδας Μαντζάρης Χρυσοβάλαντης και δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από αυτά που προβλέπει ο ΚΑΠ. Δηλαδή,

ΑΡΘΡΟ  15ο:

2.         Δικαίωμα παραμονής μέσα στον αγωνιστικό χώρο (στους πάγκους των ομάδων) κατά τη διάρκεια του αγώνα έχουν μόνον τα εξής πρόσωπα:

α.
 Ο εκπρόσωπος της κάθε ομάδας.

β.
 Ο προπονητής της κάθε ομάδας.

γ.
 Ο γιατρός της κάθε ομάδας (αν υπάρχει), ο οποίος για να έχει δικαίωμα παραμονής στον πάγκο της ομάδας θα πρέπει να έχει μαζί του την σχετική άδεια άσκησης  επαγγέλματος και την επίσημη ταυτότητα του Ιατρικού Συλλόγου που είναι εγγεγραμμένος.


Όλα τα υπόλοιπα που ψελλίζουν οι τιτανοτεράστιοι υπογράφοντες το κατάπτυστο κείμενο της ανακοίνωσης του εδεσσαϊκού, αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις. Εγκαλούμαστε αγαπητοί, εν Χριστώ αδελφοί, επειδή εφαρμόσαμε τον ΚΑΠ,  και επειδή ο ΚΑΠ αποτελεί νόμο του κράτους, εγκαλούμαστε επειδή εφαρμόσαμε το νόμο; Δεν έχετε το θεό σας.

  Αυτά που αναφέρετε κύριοι για την εφαρμογή του κανονισμού ‘’εντός πεδιάς’’, ουδόλως μας απασχολούν. Υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας, ας κρίνει.

Ψεύδεστε ασύστολα κύριοι ισχυριζόμενοι, ότι περισσότεροι από δέκα φίλαθλοι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και όρμησαν κατά του διαιτητή. Ουδέν ψευδέστερον αυτού. Θέλαμε να ξέραμε δεν ντρέπεστε; όλη η  ΕΠΣ και πάνω από 500 φίλαθλοι είδαν ιδίοις όμμασι το τι έγινε. Ομοίως και η προστάτιδά σας αστυνομική δύναμη.

Αναφέρεστε χωρίς αιδώ στο στολίδι του χωριού μας, Χρυσοβαλάντη Μαντζάρη, αδιαφορώντας αν με τα λεγόμενα σας σπιλώνετε αδαμάντινες προσωπικότητες, Εσείς κύριε πρόεδρε του εδεσσαϊκού, καίτοι ιατρός στο επάγγελμα, γνωρίζετε πολλούς που έχουν υποστεί  προ διμήνου κάταγμα περόνης και ρήξη εμπρόσθιου χιαστού να μπορούν να καταφέρουν έστω επιτόπιο άλμα ενός εκατοστού; Πως λοιπόν μπόρεσε και πήδηξε φράχτη δύο μέτρων, ως άλλος αίλουρος, ο εν ενεργεία ‘’σακάτης’’, εάν έχετε εξήγηση και για αυτό σας προτείνουμε για το Nobel ιατρικής, Σα δε ντρέπεστε.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλουμε να ενημερώσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο του νομού, ότι ο ποδοσφαιριστής μας και φυσικός αρχηγός της ομάδα μας Χρυσοβαλάντης Μαντζάρης κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος, υπέστη σοβαρότατη ορθοπεδική ζημία με αποτέλεσμα να τελειώσει πρόωρα η ποδοσφαιρική του ζωή και με δεδομένο την οικτρή του οικονομική κατάσταση διορίστηκε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. μας, φροντιστής της ομάδας και του γηπέδου γενικότερα, έναντι αμυδρής οικονομικής αποζημίωσης προς αναγνώριση των υπηρεσιών στο σύλλογο.

Προ της ενάρξεως του αγώνα ο εκτελών χρέη προέδρου και ο εν λόγω, φροντιστής πλέον, σε συνεννόηση με τον επικεφαλής αστυνομικό διοικητή, συναποδέχθηκαν την παραμονή στον αγωνιστικό χώρο, εκτός των αναγραφομένων στο φύλλο αγώνα και την παραμονή εντός του αγωνιστικού χώρου και πέριξ των αποδυτήριων, των κυρίων Μαντζάρη Γεωργίου (προέδρου του συλλόγου και νοσούντα βαρέως από δισκοπάθεια), Ζημπίδη Αβραάμ(τραυματία ποδοσφαιριστή) και Μαντζάρη Χρυσοβαλάντη(τραυματία ποδοσφαιριστή – φροντιστή), με μοναδικό σκοπό την περιφρούρηση της τάξης, που ήταν και το ζητούμενο, βάσει της παράλογης απαίτησης της αντιπάλου διαγωνιζόμενης ομάδας. Επικαλούμαστε τη μαρτυρία του αστυνομικού διοικητή προς επικύρωση των λεγομένων μας.

Καταλαβαίνει λοιπόν και ο ποιο αδαής, ότι ουδέποτε υπήρξε εισβολή του φροντιστή μας στο γήπεδο από την κερκίδα για τον απλούστατο λόγο, πως πότε δεν βρέθηκε εκεί. Από την αρχή ήταν στον προαύλιο χώρο των αποδυτηρίων και σε κάθε περίπτωση εντός του σταδίου με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας!!!

Βεβαίως και εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη φάση του 31ου λεπτού, αλλά ως τι, πως και γιατί; Η φάση εξελίχθηκε μπροστά του και σε απόσταση 15 μέτρων απ’ αυτόν , οσφραινόμενος δε  γενική σύρραξη, υπό το βάρος της αδικίας που υπέστη η ομάδα μας από την αλλοπρόσαλλη διαιτητική απόφαση και συλλογιζόμενος που ωθεί τα πράγματα η αντίπαλος ομάδα, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με το κύρος που του έδιδε η πρότερη ιδιότητά του ως φυσικού αρχηγού της ομάδας, με μοναδικό σκοπό την αποτροπή ενεργειών από τους πρώην συμπαίκτες του, που θα μπορούσαν να βλάψουν την ομάδα μας, κραυγάζοντας ‘’ηρεμήστε ,είμαστε ένα βαθμό πίσω από την ιστορία’’.

Εσείς κύριοι του εδεσσαϊκού και λοιποί φίλαθλοι του νομού εάν κέρδιζε η ομάδα σας και μάλιστα με περίπατο, θα δημιουργούσατε επεισόδια και μάλιστα τέτοιου είδους; Νισάφι, δεν τα έχουμε χαμένα.

Τα υπόλοιπα που διατείνονται οι της Έδεσσας, περί γρονθοκοπήματος του ρομάντζη, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας , της θεωρίας του χάους και των παράλληλων συμπάντων. Είναι ανεκπλήρωτοι διακαείς πόθοι  του γίγαντα της προπονητικής, βασιλάκη Ασλανίδη, ο οποίος στην απέλπιδα προσπάθεια του να μη πάει στον Προφήτη Ηλία, ως φιλοξενούμενος, παρέσυρε μια ολόκληρη πόλη και διακεκριμένους εδεσσαίους πολίτες, σε μια ατέρμονη συζήτηση περί όνου σκιάς. Είναι ο άνθρωπος που με τις μεθοδεύσεις του και την προκλητικότατη συμπεριφορά του, κόντεψε να στείλει ανθρώπους στη φυλακή και να τινάξει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των ιστορικότερων  πόλεων του νομού μας. Ακόμη δονούν την ατμόσφαιρα του χωριού μας οι παραινέσεις του Μουρίνιο-Ασλανίδη προς το έτερο διαμάντι, τον Αντωνάκη, να προσποιηθεί τον ψόφιο κοριό. Κρίμα και όνειδος.

   Κάνουν λόγο για ανυπαρξία γιατρού αγώνα, έχουν δίκιο, έτσι όμως δυστυχώς  συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα της Α1 από συστάσεως της κατηγορίας αυτής. Δεν ανακαλύψατε την πυρίτιδα κύριοι και γιατί, κατά το ρεσιτάλ ηθοποιίας από το φέρελπι θιασώτη της έβδομης τέχνης, δεν δεχθήκατε τις πρώτες βοήθειες από τον παρευρισκόμενο στην εξέδρα των φιλάθλων, γνωστό καρδιολόγο Γιαννιτσών, κύριο Γαλάνη Νικόλαο;

Εμείς κύριοι της έδεσσας, όταν κινδυνεύει άνθρωπος μας, καταφεύγουμε ακόμη και στο διάβολο προκειμένου να τον γλιτώσουμε από του χάρου τα δόντια.

Μήπως, λέμε μήπως, ήταν όλα προσχεδιασμένα από μια ομάδα που δεν είχε την παραμικρή τύχη στον καθαρά αγωνιστικό τομέα; Λέμε μήπως.

Επίσης δεν αφήσαμε το ασθενοφόρο να μπεί στο γήπεδο, λέει. Ο ίδιος ο οδηγός του οχήματος επικαλέστηκε στενότητα χώρου και ολισθηρότητα του γηπέδου λόγου της βροχής που προηγήθηκε, αψευδής μάρτυρας το βίντεο που προβάλλεται στο διαδίκτυο με τίτλο ‘’ Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΖ-Ο-Υ’’.

Γελοιότητες, γελοιότητες, γελοιότητες.

Λένε, ‘’Η ομάδα μας από αυτή την ενέργεια του φιλάθλου τρομοκρατήθηκε σε μεγάλο βαθμό και υπέστη ψυχολογική βία με αποτέλεσμα να συνεχίσει τον αγώνα σε παθητικό ρόλο, αφού υπήρχε η αβεβαιότητα για την σωματική υγεία τόσο της δικής τους όσο και του Ρομάντζη. Επίσης υπήρξε τόση βαρβαρότητα πρός τον  προπονητή,  τον συνοδό και τους αναπληρωματικούς  παίκτες που βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας μας, που δεν την έχουμε συναντήσει πουθενά.’’. Απαντούμε: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

   Αναφέρονται σε ακαταλληλότητα του γηπέδου, οι μονίμως ευνοημένοι από την καθεστηκυία τάξη.  Ε! ναι ρε παλικάρια, δεν διαθέτουμε εθνικό στάδιο εμείς και τα άλλα ‘’χωριουδάκια’’. Τί θα λέγατε για ένα πρωτάθλημα μεταξύ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Σκύδρας-εδέσσης-Κρύας Βρύσης; Συγκινητικό!!!

   Λένε για το τι υπέστησαν οι αναπληρωματικοί και ο προπονητής τους.

Ειδικά ο προπονητής τους αποβλήθηκε στις 5:30 μ.μ και μέχρι τις 8:00 μ.μ. ήταν, τάχα, εκτός γηπέδου λόγω της αποβολής του. Ποιός τον πείραξε κύριοι; Χαίρει άκρας υγείας ο άνθρωπος και το μόνο που τον ενδιέφερε, μετά το τέλος του αγώνα, ήταν πως διέρρευσε το έγγραφο της ομάδας του προς την αστυνομική διεύθυνση. Μήπως και σε αυτό κάνουμε λάθος Ασλανίδη;

   Προβαίνουν σε κριτική του διαιτητή, ως μη όφειλαν, αυτοί που ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς από αυτόν. Ανύπαρκτη αποβολή ποδοσφαιριστή μας, ανύπαρκτο πέναλτυ σε βάρος μας, ανύπαρκτες υποδείξεις οφ-σαιντ κ.ο.κ..

Έχετε το θράσος κύριοι της Έδεσσας και μιλάτε για τον κύριο Θεολόγου, τον πιο εξελίξιμο ίσως νεαρό διαιτητή του νομού, λέγοντας ότι αντιλήφθηκε τι θα γινόταν ως παθών από αντίστοιχο αγώνα της Αψάλου και δήλωσε κώλυμα.

Τι ασυναρτησίες είναι αυτές; ο κύριος Θεολόγου είναι ενήμερος για τα φληναφήματα σας; Ποτέ κύριοι, ο εν λόγω διαιτητής, δεν έπαιξε την Πέλλα ως  γηπεδούχο.

Λένε ότι ορίστηκε άλλος διαιτητής τον οποίο απορρίψαμε. Τι λέτε ρε καλόπαιδα; η φαντασία σας οργιάζει σε βαθμό κακουργήματος, πόθεν έχει αυτή τη δύναμη η Πέλλα και δεν το ξέρουμε; Εσείς όμως πρωτευουσιάνοι, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στείλατε χαρτάκι στην ΕΠΣ με πέντε ονόματα διαιτητών, εξ αυτών τρεις εδεσσαίοι, απαιτώντας να γίνει κλήρωση μεταξύ αυτών και όχι ορισμός όπως προβλέπεται. Μεταξύ αυτών και ο μοναδικός διαιτητής που επικαλούμαστε κώλυμα. Είναι έτσι ή όχι;

Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι. Δυστυχώς κύριοι, εζυγήσθητε, εμετρήθητε και εβρέθητε ελλιποβαρείς, πιόνια στην κυριολεξία του αδίστακτου προπονητή σας.

Επειδή δε θέλουμε να κουράσουμε περισσότερο, διαμηνύουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο πως είμαστε αποφασισμένοι να πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας , με ό,τι αυτό συνεπάγεται και με όποιο κόστος απαιτείται, προκειμένου να καμαρώσουμε την ομάδα μας εκεί που έχει φτάσει τόσο κοντά και για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία της. Θα υπερασπιστούμε όταν και όποτε χρειαστεί, όποτε και όταν κληθούμε το χωριό μας, την αξιοπρέπεια των φιλάθλων μας, των ποδοσφαιριστών μας και τη δική μας και όπως λέει ο λαϊκός βάρδος ‘’ όμως με τίποτα, με τίποτα δεν μπορείς να μου στερήσεις τ΄ όνειρο.

Στα πέλαγα των ονείρων μας, οι καταρράκτες είναι μια στάλα.



ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ



Οι αγώνες κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο και μόνο σ΄ αυτόν.

Κύριοι της ΕΠΣ, μη γίνετε έρμαιο των ορέξεων και των απειλών της ισχυρής φανέλας.

Έχουν και τα χωριά δικαίωμα στο όνειρο.







Με τιμή

ΤΟ Δ.Σ.  του ΠΑΣ ‘’ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ‘’ ΠΕΛΛΑΣ

5 σχόλια:

  1. μ'αρεσει μ'αρεσει μ'αρεσει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ Η΄ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΕΓΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ , ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υποβιβασμος στην πελλα αμεσως νουσηκηρου ξυπνα αν δεν τιμωρισεις και τωρα θα γινουν και αλλα τετοια σκηνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ. ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ... ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ (ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ), ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ... ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΙ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ... ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΚΑΘΩΣ... ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΑΙ... ΕΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ... ΕΝΙΩΣΑ ΑΗΔΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ... ΕΙΔΕ! ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ... ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ Η ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ 0-3 ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3-5 ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΔΡΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ, ΤΟΤΕ... ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΤ΄ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΡΟΜΜΟΙΑ ΑΙΣΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ!!! ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΣ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΕΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ε ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΜΕΝΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΟΥΤΕ Η ΘΕΙΑ ΣΑΣ. -6 ΒΑΘΜΟΥΣ, 5 ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ,500 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ (ΑΒΑΒΑ ΤΟ ΛΕΝΕ) ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ Ο ¨ΣΑΚΑΤΗΣ¨ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ. ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)