Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Almopistas στο Δασάκι.


Almopistas

συγκεντρωθήκαμε το Σάββατο με σκοπό να συνεχίσουμε την εργασία μας στο Δασάκι. Εκεί όμως μας περίμεναν δύο ευχάριστες εκπλήξεις. Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Άννα Μάρκου μάς χορήγησε απαραίτητα εργαλεία και είδη καθαριότητας και το ζαχαροπλαστείο Μελίρρυτον μας χάρισε ένα καρότσι. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Μάρκου και τον κ. Ρίζο για τη στήριξή τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι τα εργαλεία που μας χάρισαν ήδη αξιοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο! Η εθελοντική ομάδα μας εργάστηκε στο πάρκο στο Δασάκι και στον περιφερειακό δρόμο μέχρι τη γέφυρα για τον Εξαπλάτανο. Συγκεντρώθηκαν 12 σακούλες με σκουπίδια και ανακυκλώσιμα υλικά και έγιναν κάποιες εργασίες συντήρησης μέσα στο πάρκο. Επίσης, έγινε προσπάθεια να καθαριστούν τα φύλλα και τα χώματα από τα μονοπάτια και τα αυλάκια. Χάρη στην όρεξη των εθελοντών και τα νέα μας εργαλεία καταφέραμε να κάνουμε πολλά. Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε να κρατηθεί το πάρκο καθαρό όλο το καλοκαίρι!
Οι Almopistas είναι μια εθελοντική ομάδα συνειδητοποιημένων κατοίκων οι οποίοι ασχολούνται με την αποκατάσταση και τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της Αλμωπίας.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αν θέλετε να συμβάλετε στην προσπάθειά μας με τη δωρεά ειδών καθαριότητας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: almopistas@gmail.com ή να μας βρείτε στο "facebook" στο: Almopistas Aridaia.

Μείνετε σε επαφή για την επόμενη δράση μας!

Με εκτίμηση,
Almopistas


4 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ.Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΓΥΡΕΥΗ ΑΡΑΓΕ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αλμωπίστας έδωσαν το μήνυμα. Ο Ζαχαριάδης,πονηρός και έξυπνος έλαβε το μήνυμα. Ο Πασόης το πήρε χαμπάρι; Θα καθαρίσει κανένα πάρκο; Θα μας φάνε τα ποντίκια και τα φίδια Πασόη. Κάνε κάτι ! Κοιμάσαι Πασόη.ΞΥΠΝΑ.Ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΊΟΥ είναι παρών και σε περιμένει στη γωνία. Ο Ζαχαριάδης μήπως είναι λαγός και εκτελεί εντολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Ε ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ...ΚΟΥΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ, ΣΑΝ ΤΟ ΦΑΡΙΣΑΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΝΕΥΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΣΤΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)