Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣΜε μεγάλη επιτυχία έγινε η γιορτή ποδοσφαίρου της Α1

Για 8η συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκαν τα βραβεία των καλύτερων της Α1 κατηγορίας που σε μια γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός ,και γιορτή για το ποδόσφαιρο στο Νομό μας.www.matiespellas.gr . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ARENA pool bar την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 8.οο μ.μ με την ευγενική χορηγία του επιχειρηματία . Γεωργίου που πρόσφερε αφιλοκερδώς το χώρο για την εκδήλωση.









 Η όλη εκδήλωση μετράει 8 χρόνια και έχει ξεκινήσει από τον Γιώργο Χατζηχρήστο ιδιοκτήτη της μέχρι πρότινος αθλητικής εφημερίδας ΜΑΤΙΕΣ ΠΕΛΛΑΣ που πλέον έχει γίνει ηλεκτρονική και μπορείτε να την βρείτε στην διεύθυνση
Η γιορτή έγινε με την συνεργασία  της ΠΕΛΛΑ τηλεόρασης που κάλυψε τηλεοπτικά το γεγονός και την   συμπαράσταση της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ που για πρώτη φορά φέτος πήρε μέρος σε αυτήν την γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η εκδήλωση σημείωσε για μια ακόμη φορά πολύ μεγάλη επιτυχία με πολλούς καλεσμένους από τον αθλητικό χώρο της περιοχής  και τους τιμώμενους να παραλαμβάνουν τις τιμητικές πλακέτες τους.
 Η ανάδειξη των κορυφαίων έγινε μετά από ψηφοφορία των αθλητικογράφων του Νομού,των προπονητών  και  φορέων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας της Α1 κατηγορίας που αποτελεί την βιτρίνα του ποδοσφαίρου του Νομού.
 Φέτος συνολικά ψήφισαν 32 άτομα και αρκετοί από τους νικητές πλησίασαν και το απόλυτο αφού οι ψηφοφόροι είχαν την ίδια άποψη στις περισσότερες κατηγορίες.
 Ας δούμε όμως αναλυτικά την πορεία της βραδιάς
-ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
 Πρώτος παρέλαβε το βραβείο του ο Δημήτρης Πασχαλίδης  του Εδεσσαικού ως κορυφαίος τερματοφύλακας. Την βράβευση έκανε ο κορυφαίος πρώην διεθνής γκολκήπερ Χρήστος Καρκαμάνης που ευχήθηκε τα καλύτερα στον νεαρότερο συνάδελφο του και του σύστησε πολλή δουλειά και υπομονή. Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε φορά που η ομάδα του Εδεσσαικού αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα ο Πασχαλίδης βγαίνει πάντα κορυφαίος.Βγήκε πρώτος με 27 ψήφους ενώ ακολούθησαν ο Αλέξης Γαβριηλίδης των Καλυβίων  με 19, ο Καραογλανίδης της Πέλλας με 6 και ο Δημητριάδης του Προφήτη Ηλία και ο Ογκανέζοφ του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών με 6 ψήφους.
-ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Στην  κατηγορία αυτή βραβεύτηκε ο Γιώργος Ειρηνάκης του Μ.Αλ. Πέλλας που συγκέντρωσε 18 ψήφους και παρέλαβε το βραβείο του από τον Στέργιο Κιούρκα. Ο έμπειρος επιθετικός εμφανώς συγκινημένος αφιέρωσε το βραβείο του στον πολυαγαπημένο του πατέρα που έχασε πρόσφατα.. Στην κατηγορία αυτή πολύ καλά τα πήγε και ο Γιώργος Γεωργίου του Εδεσσαικού που συγκέντρωσε 15 ψήφους,ο Βένος Δημήτρης του ΠΑΟΚ Γαιννιτσών με 11 ψήφους,ο Δημητριάδης Θεόφιλος του Προφήτη με 10,ο Μπογδάνης του Αλμωπού με 8 και συνολικά 12 παίκτες πήραν και από 1 ψήφο τουλάχιστον.
-ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕΣΟΣ
 Νικητής σε αυτήν την κατηγορία με 17 ψήφους αναδείχτηκε ο Μανόλης Χαλεπούδης του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών του οποίου το βραβείο παρέδωσε ο συνάδλφος  αθλητικογράφος Γιάννης Μίγγας .. Στην ίδια κατηγορία 14 ψήφους πήρε ο Ευθύμης Τσόρμπας του Εδεσσαικού ,ο Μυλωνόπουλος της Πέλλας με 10,ο Αντωνιάδης του Αλμωπού 5,ο Σάκης Ιωάννου του Προφήτη Ηλία 5 ,ο Γιαννουσίδης του Μανδάλου  5 και συνολικά 20 παίκτες πήραν τουλάχιστον μια ψήφο.
-ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Αυτή η θέση αναμφισβήτητα ανήκε στον κορυφαίο επιθετικό του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών Γιάννη Τσάλμα που έχει αναδειχτεί και πρώτος σκόρε πετυχαίνοντας 30 τέρματα συνολικά όσα και οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο παίκτης έπιασε σχεδόν το απόλυτο αφού πήρε 30 ψήφους σε σύνολο 32 ψηφοφόρων.. Το βραβείο του παρέλαβε από τον Πολυχρόνη Τσαλκιτζή που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ήθος και την αξία του παίκτη. Στην δεύτερη θέση με 14 ψήφους βρισκόταν ο συμπαίκτης του ο Χρήστος Καλαιτζής γνωστός ως Τοτός  και την 3η θέση  με 7 ψήφους μοιράστηκαν οι  Μάντι Καλώτι του Προφήτη Ηλία,Κώστας Χαρμάνς της Πέλλας και Βάσκο Γκεοργκίεφ του Εδεσσαικού  . Συνολικά 17 άτομα πήραν από μια ψήφο τουλάχιστον.
-ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Εδώ για πρώτη φορά στη ιστορία του θεσμού υπήρξε περίπατος του νικητή ,ο λόγος και πάλι για τον Γιάννη Τσάλμα που πήρε συνολικά 27 ψήφους καταλαβαίνοντας έτσι ότι η προτίμηση των ψηφοφόρων ήταν καθολική αφού πολύ πίσω του άφησε τον Σκοπιανό επιθετικό του Εδεσσαικού Βάσκο Γκεοργκίεφ  με 11 ψήφους ,ενώ ο Τσόρμπας του Εδεσσαικού πήρε 8.. Ξεχώρισαν επίσης οι Καλαιτζής του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, ο Πασχαλίδης του Εδεσσαικού  και ο Τζιβελέκης από την Πέλλα που πήραν από 5 ψήφους.   Συνολικά 15 παίκτες πήραν από μια ψήφο τουλάχιστον.
-ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20
Και εδώ για πρώτη φορά είχαμε άνετη επικράτηση του νικητή που δεν είναι άλλος από τον 16χρονο ψηλόσωμο επιθετικό του Αλμωπού Αριδαίας Γιάννη Τσόλκα που βγήκε πρώτος με 17 ψήφους . Το βραβείο του παρέλαβε ο προπονητής του Γιάννης Κουρογιωργάκης από τον Τάκη Κων/νίδη . Σ αυτήν την κατηγορία 5 ψήφους πήραν ο Λαμπρίδης και Καπαγιάρογλου  του Εδεσσαικού, ο Γκογκολούδης του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών  και ο Μάντι Καλώτι του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία.με 4 ψήφους πιο κάτω 2 παίκτες της Αψάλου ο Τσολερίδης και ο Τσόρμπας Β. και ο Τόπκας του Απόλλων Καλυβίων.
-ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Αυτό το  βραβείο το χει καπαρωμένο εδώ και πολλά χρόνια ο  αριδαιώτης ρέφερι Γιώργος Μιχαηλίδης που για μια ακόμη χρονιά συγκέντρωσε την προτίμηση των ψηφοφόρων παίρνοντας 18 ψήφους ,ενώ πολύ κοντά του με 2 μόλις ψήφους πίσω ο αξιολογημένος Μπάμπης Σελεμίδης φέτος έφτασε πολύ κοντά στο βραβείο. Ακολούθησαν επίσης ο αξιολογημένος Λευτέρης Τομίδης με 10 ψήφους,ο Πρόδρομμος Αλατζάς με 10 και οι Καρυπίδης,Θεολόγου, και Σιδηρόπουλος με 7 ενώ 6 ψήφους πήραν οι Πασλαμούσκας και Ροδοβίτης. Το βραβείο στον Γιώργο Μιχαηλίδη παρέδωσε ο Λάζαρος Πολατιάν.
-ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ
Αυτή η κατηγορία προστέθηκε φέτος μετά από προσωπική παρέμβαση του αρχιδιαιτητή Λάζαρου Πολατιάν αφού σε έναν αγώνα και οι βοηθοί έχουν το δικό τους μερίδιο.. Σ αυτήν την κατηγορία ισοβάθμισαν με 9 ψήφους ο αξιολογημένος νεαρός Έδεσσαίος ρέφερι Γιάννης Σίπκας με την Ευδοξία Εφραιμίδου  που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού. Την βράβευση στην Ευδοξία Εφραιμίδου έκανε ο κ.Δήμος Μποζατζούδης και στον Σίπκα Γιάννη ο  πρώην ρέφερι κ. Σιπάκης. Σ αυτήν την κατηγορία από 4 ψήφους πήραν και οι Ρούντος, Τοπουσδώνης και Σίπκας Σταύρος.
-ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
Εδώ η πρωτιά της βαθμολογίας συνοδεύτηκε και με τον τίτλο της καλύτερης ομάδος που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Γιαννιτσών που πήρε 24 ψήφους. Το βραβείο παρέλαβαν από τον πρόεδρο της ΕΠΣ οι πρόεδροι και ιδρυτές της ομάδος Λάκης Βασιλειάδης και Δημήτρης Δαμασκούδης ενώ στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ υποσχέθηκε την συμπαράσταση της ΕΠΣ στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για πρώτη της φορά στην Δ Εθνική κατηγορία με την ευχή να μην ξαναγυρίσει στο τοπικό πρωτάθλημα και αντίθετα να πετύχει και το ακατόρθωτο που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Δ Εθνικής.. Σ αυτήν την κατηγορία η ομάδα του Εδεσσαικού πήρε 14 ψήφους, ο Μ.Αλ. Πέλλας 6,ο ΑΡΗΣ Προφήτη Ηλία 5 ο Αλμωπός 2 και η ΔΟΞΑ Μανδάλου 1.
-ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού πρώτος νακηρύχτηκε με καθολική υπεροχή με 29 ψήφους ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης ένας νέος τεχνικ΄ςο που διακρίνεται για το ήθος και την αξία του και κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους αφήνοντας την δουλειά που κάνει στο γήπεδο να μιλήσει για εκείνον.. Το βραβείο στον κορυφαίο τεχνικό παρέδωσε ο Σάββας Παπαδόπουλος κάνοντας τα δικά του σχόλια και για τον διεκριθέντα τεχνικό αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο του Νομού..
Δεύτερος σ αυτήν την κατηγορία αναδείχτηκε ο Βασίλης Ασλανίδης με 18 ψήφους και αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν έχει παραλάβει 2 φορές το συγκεκριμένο βραβείο.. Ο Νίκος Αντωνάς του Προφήτη Ηλία πήρε 7 ψήφους ,ο Γιάννης Κουρογιωργάκης του Αλμωπού 4, και από 3 ψήφους οι Ευριπίδης Καραμίγκος,Ανδρέας Βοιτσίδης και Γιάννης Γιακαμόζης.
-ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
Ειδικό βραβείο δόθηκε στον αρχιπροπονητή των μικτών ομάδων του Νομού μας Πέτρο Πασσιαλή  για την προσφορά του. Το βραβείο του παρέλαβε από τον φίλο του τεχνικό Δημήτρη Τομπάζη .
Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα βραβευθεί και ο καλύτερος παίκτης του κοινού, υπήρξαν πολλές ψήφοι σε νεαρούς παίκτες που ουσιαστικά ήταν πιο εξοικειωμένοι με τον υπολογιστή  . Για τον λόγο αυτό και επειδή το χρονικό διάστημα της ψηφοφορίας ήταν μικρό δεν απονεμήθηκε φέτος κατ εξαίρεση παίκτης κοινού που αν το δίναμε θα ήταν ένας εκ των δύο νεαρών ταλαντούχων Λαμπρίδη Γιώργο του Εδεσσαικού και Πόπη Αστέριο του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών.

Κάπως έτσι τελείωσε και η γιορτή του ποδοσφαίρου για μια ακόμη χρονιά . Συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευμένους και μη που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και συγκέντρωσαν την προτίμηση του κοινού.

 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΥΛΗΣ  ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Απαράδεκτη η απουσία του νεαρού Γιάννη Τσόλκα από την εκδήλωση. Ο νεαρός επιθετικός του Αλμωπού είχε χρεός να παραστεί γιατί είναι μεγάλη τιμή να σαε βραβεύουν ως το καλύτερο ταλαντούχο παίκτη της κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο ολη την εκδηλωση αυτο ειχες να σχολιασεις ρε φιλε?Σιγα μην του βγαλουμε και κιτρινη καρτα.
    Ας γινει μια φορα η εκδηλωση στην Αριδαια να δουμε ποσοι θα ερθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ
    ο Ιορδάνης Νουσηκύρου και ο Αλκιβιάδης Τσοτσος.
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
    ο Περικλής και ο Αντώνης
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ο Βασιλάκης Καίλας και ο Βασιλάκης Τζιουβάρας
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ
    Ο φΊΛΙΠΠΑς και ο Γιάννης
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΟΞΕΡ
    ο Βαλάντης και ο Δοξασης
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣΕΡ
    Ο Παδοπουλος, ο παπαδοπουλος και ο Παπαπαδοπουλος
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΡΑΒΟΣ
    Ο σΤΑΥΡΟς και το θηριο του προφητη
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ 4ος
    ο Γιώργος Ρ και ο Γιώργος Μ
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ δημοσιογραφος
    ο Θανασης
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΕΑΤΗΣ
    ο σαραντης και ο μαραντης
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ
    αυτος που τα εχωσε χοντρα χωρις αποτελεσμα ο Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala re ti axristi iste eki stin pella. dioxate re ton stavraki kai ton vasilaki! tha sas kano enstash re, mexri thn epo ke tin fifa tha ftaso tha pao ke ston proedro tis dimokratias kai tis n.dimokratias. ayton ton astera ton vasilaki re poy tolmise ke ypsose to megisto ipoanastima toy ston paok ke ston edesaiko re, ayton poy xeftilise tin omada ke toys paragontes toy akatanomastoy ton dioxate re. tora se pion tha ta xono ego re. me rotisate emena re. pios tha kani magies toy xronoy re; re ton vasilaki; ine dinaton tetio kako na kanete. klaps klaps ke klaps tha kleo 1 xrono.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα είστε τρελλοί...εκει στην Αριδαία. αντίνα τον συνετισετε το συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη...ζητατεκαι τα ρεστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)