Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Κοσμοσυρροή ρώσων τουριστών στα λουτρά του Πόζαρ



Τα τελευταία  δυόμιση χρόνια οι ρώσοι έχουν «ανακαλύψει» τα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ και τα επισκέπτονται τακτικά πλέον με ημερήσιες εκδρομές  με  το Πρακτορείο  MOUZENIDIS TRAVEL.

 








Ωστόσο  η  ανακάλυψη δεν ήρθε από μόνη της.

Ηπροηγούμενη Διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ αποδέχτηκε πρόταση  του Διευθυντή του Ράδιο Αλμωπία και της εφημερίδας Γεγονότα του Ν. Πέλλας ,Πέτρου Σαμάνδη Να προβληθούν τα Λουτρά Πόζαρ  μέσα από τις σελίδες  της εφημερίδας  «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» της οποίας έχει τη δημοσιογραφική επιμέλει και την επιμέλεια έκδοσης. Μία έκδοση του πολιτιστικού Συλλόγου΄¨ ΛΕΣΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ¨ ,με μεγάλο Τιράζ .  Στην ίδια εφημερίδα έχει μόνιμη καταχώρηση και το πρακτορείο ταξιδίων ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ που κυριαρχεί και στη Ρωσία. ‘Όμως και η ¨ΛΈΣΧΗ ¨ πραγματοποιεί συχνά εκδρομές στη Ρωσία ,όπου μαζί με τα αναμνηστικά έδινε και πολλές από τις εφημερίδες της.

΄Ετσι έγινε η πρώτη γνωριμία . Αρκετοί ρώσοι που είναι λάτρεις των ιαματικών πηγών ζήτησαν  από το πρακτορείο να τα επισκεφθούν . Όπως ήταν φυσικό έμεινα ενθουσιασμένοι . Από κει και πέρα άρχισαν πλέον να τα περιλαμβάνουν  στο πρόγραμμά τους .



Αυτά για την ιστορία . Ασφαλώς η εξέλιξη αυτή μπορεί να αποδοθεί στη προηγούμενη Διοίκηση  των Λουτρών Πόζαρ, ,που κατάλαβε αρχικά ότι μέσα από τις σελίδες της συγκεκριμένης εφημερίδας έμπαινε στην μεγάλη αγορά της Θεσσαλονίκης  και της ευρύτερης Μακεδονίας. Ηρθε και έκατσε κα η ιστορία με τους ρώσους που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι εξελίξεις μπορεί να έχει. Για το θέμα της επίσκεψης των ρώσων η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ γράφει μεταξύ άλλων:




Κοσμοσυρροή ρώσων τουριστών στα λουτρά του Πόζαρ

Περιζήτητα από ρώσους τουρίστες έχουν γίνει τα θερμά λουτρά και οι καταρράκτες του Πόζαρ, στην Αριδαία, καθώς, μετά τις παραλίες της Χαλκιδικής και της Πιερίας, οι επισκέπτες από τον Βορρά ανακάλυψαν και τα λουτρά, τα οποία προσφέρουν χαλάρωση και ευεξία.

.Οι περισσότεροι προτιμούν τον καταρράκτη, στη σκιά των αιωνόβιων πλατανιών, για να απολαύσουν μαζί με το μπάνιο τους και το τοπίο. «Καθημερινά, 2-5 λεωφορεία μεταφέρουν ρώσους επισκέπτες από τη Χαλκιδική και από άλλες παραθαλάσσιες περιοχές στην Αριδαία και τα λουτρά, με αποτέλεσμα στους καταρράκτες, την πισίνα, τις καφετέριες, τα καταστήματα και το εστιατόριο να δημιουργείται το αδιαχώρητο», ανέφερε στη «Μ» εργαζόμενος στα λουτρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)