Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

META από δύο χρόνια η Διοίκηση του Χρήστου Τουμανίδη  φαίνεται να παραδίδει τα ηνία σε νέο πολυπρόσωπο σχήμα.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (15/6) γενικής συνέλευσης, ο πρόεδρος Χ. Τουμανίδης συμφώνησε να παραδώσει τη διοίκηση της ομάδας σε ένα ευρύ σχήμα που αποτελείται από ανθρώπους της περιοχής. Πρόκειται δεκαπέντε, περίπου άτομα  που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα της Αριδαίας
Σήμερα  Πέμπτη  αναμένεται να συναντηθούν τα στελέχη της νέας διοίκησης για να προχωρήσουν στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου  για την κατανομή αξιωμάτων.
 Πρωταρχικός σκοπός  αναμένεται  να  είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της επαρχίας και η δημιουργία μιας ομάδας-πρότυπο για τα τοπικά δεδομένα.


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Αλμωπού Αριδαίας  ως εξής:





Πρόεδρος: Κώστας Παλίκογλου

Αντιπρόεδρος: Γεώργιος  Αποστολίδης
Γεν. Γραμματέας: ΝικόλαοςΚοντάκος
Ταμίας: Σόλων            Ελπασίδης
Έφορος: Νικόλαος  Γεωργιάδης
Μέλος: Γεώργιος Γκλαβάκης
Μέλος: Παναγιώτης Μπαλκαντζής
Αναπλ. Μέλος: Νάσος  Μποτσφάρης
Αναπλ. Μέλος: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης
Εκτελεστική Επιτροπή:Νένα Στεφανίδου, Δημήτρης Γιάντσης Φώτης Παντελίδης



Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ  ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με την ευκαιρία της συγκρότησης σε σώμα της νέας διοίκησης του ΑΛΜΩΠΟΥ, εύχεται καλή δύναμη, δημιουργικότητα και πάντα επιτυχίες στην ομάδα μας.

Το Δ.Σ.του Συνδέσμου








5 σχόλια:

  1. παμε για 1,000 διαρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπογδανης Βοταρης Τραπεζανλιδης Ελευθεριαδης παικταραδες ,Μαυροματης μαγος, Τσολκας η ελπιδα για τρέλες,2 τερματοφυλακες Δελτα εθνικης εχεις, ετοιμος εισαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ .ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρτε ετοιμους παικτες Δελτα εθνικης. Η Αλμωπαρα θελει ενισχυση αμεση και συγχρονως μπολιασμα με ταλεντα.Σοβαρο προπονητη απο την περιοχη με μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)