Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ελεγχοι στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου από την Αθήνα


Κλιμάκιο του Υπουργείου  Οικονομικών βρίσκεται στο Δημαρχείο Αλμωπίας προκειμένου να κάνει ελέγχους   σε μια σειρά αποφάσεων του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου ,για τις οποίες υπάρχουν υπόνοιες ότι δεν είναι νόμιμες  και όχι μόνο

6 σχόλια:

  1. ΞΕΘΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ (ΜΟΥΤΡΑ).ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΣΚΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΚΟΝΗ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ=ΦΥΛΑΚΕΣ)ΝΑ ΔΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπαραστάτη Κλεισούρη έχω πληροφορίες ότι έχεις ολοκληρώσει τα πορίσματα και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα γίνει τις π.....ας.Μη φοβάσαι 5-6 είναι οι θιγόμενοι και άλλοι οι τόσοι οι κολλητοί τους. Ξεσκέπασε τη βρωμιά και τη δυσοσμία που κυβέρνησε την Αλμωπίας τα τελευαταία 12 χρόνια.Σε ψήφισαν 600 και το δημοτικό συμβούλιο σε εξέλεξε με μεγάλη πλειοψηφία γιατί γνωρίζει ότι είσαι άνθρωπος που υπηρετεί τη διαφάνεια τη νομιμότητα .΄Όλος λαός της Αλμωπίας περιμένει αυτά τα πορίσματα για να ξεσκεπαστεί η βρωμιά.Πρωχώρα και οι 600 θα γίνουν άλλοι τόσοι .Με τον Πασόη μπροστάρη και το λαό μαζί σας μπορεί οτόπος να πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Παράσχο που ασχολείσαι με τα έργα και τις ημέρες του Τουφεγγόπουλου. Ελπίζουμε οι οικονομικοί επιθεωρητές που ελκέγχουν τον τέως Δήμο Εξαπλατάνου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
    Η υποκρισία και η δήθεν ηθικολογία έχει περισέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τον ξερεις ρε 7;39 αυτον τον παρασχο ρωτα πρωτα για το πιον του και μετα γραψε τις μαλ--ες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ekeina ta porismata tha ta doume pote h tha ta katapieis Kleisourh; Gargara ta ekanes;
    Polla eipes dtin arxi kai tora kaneis tin papia.
    Eise ypoxreomenos na enimeroseis to lao gia toys kleftes kai toys kataparites. Oloys omos, oloys.
    Kai aytous pou se patronaroun (Apostolidis p.x.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)