Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Εξόφληση ροδακινοπαραγωγών από τη VENUS για τη σοδειά του 2010



Με τόκους καθυστέρησης για τα ανεξόφλητα ποσά πλήρωσε τους ροδακινοπαραγωγούς – μέλη της η  η συνεταιριστική βιομηχανία VENUS   της Βέροιας για εκκρεμότητες του 2010.
Mάλιστα έστειλε και επιστολή στην οποία αναφέρει τα εξής:







«Αγαπητοί Συνέταιροι,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την κατανόησή σας στο ζήτημα της καθυστέρησης της εξόφλησης των συμπύρηνων ροδάκινων εσοδείας 2010.

Η καθυστέρηση, όπως σας τονίσαμε επανειλημμένα και προφορικά, οφείλετο στη γενικότερη κατάσταση και στα προβλήματα ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος, όπου παρά την σημαντική βοήθεια της ΑΤΕ και της Πολιτείας και παρά το γεγονός ότι η έγκριση της ΑΤΕ είχε δοθεί τον Δεκέμβριο του 2010, γραφειοκρατικοί λόγοι οδήγησαν στην μεγάλη αυτή καθυστέρηση.

Γνωρίζετε, από την άλλη μεριά, τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Α.Σ. Βεροίας VENUS GROWERS στην παγκόσμια αγορά, την συνεχή ανοδική πορεία του, που μας δίνει το δικαίωμα αλλά και τη δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την εξασφάλιση της παραγωγής των μελών μας και την σταθεροποίηση και βελτίωση της αγροτικής οικονομίας στις συνθήκες κρίσης.

Έτσι λοιπόν, στα πλαίσια των καλών συναλλαγών και της άριστης συνεργασίας που είχαμε μέχρι σήμερα και παρά το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε κάτι τέτοιο από σας, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να σας καταβάλουμε τόκους καθυστέρησης για τα ποσά που δεν εξοφλήθηκαν από 20-12-10 μέχρι σήμερα καθώς και για τα ποσά που δόθηκαν έναντι λογαριασμού, από την 20-12-10 μέχρι την ημερομηνία λήψης των (Ο υπολογισμός των τόκων για τα ανεξόφλητα ποσά έγινε, για την προαναφερθείσα περίοδο, με επιτόκιο 8%).

Με το σχετικό ποσόν θα πιστωθεί η καρτέλα σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς και με ευχές για μια καλή παραγωγική χρονιά.

Για τον Α.Σ. Βεροίας

VENUS GROWERS
Ο Πρόεδρος
Καραΐνδρος Θεολόγης»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)