Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ

ΑΠΛΑ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ μαθήματα αλληλεγγύης ,που μάλλον τα είχαμε ξεχάσει ως τώρα ,
 το βράδυ της Κυριακής στο Λυκόστομο. Αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τοπικής κοινότητας με επικεφαλής  την πρόεδρο Μ. Τσακώντση, και της τοπικής κοινωνίας, για να συμβάλλουν έστω  και με μικρό ποσό ,αυτό της εισόδου ,για την εγχειρητική  ανάγκη συνανθρώπου τους ,ήταν μεγάλη..
 Το πνεύμα αλληλεγγύης ,και των απλών αγαθών συναισθημάτων που  ξαναβρίσκει η κοινωνία επεσήμανα στον σύντομο  χαιρετισμό  τους η βουλευτής Θ. Τζάκρη , ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης.
Παραβρέθηκαν ακόμα οι Αντιδήμαρχοι Γ. Τραπεζανίδης, Κατερίνα Μπαγκή, Νίκος Παρούτογλου,Τάσος Τσαβδάρης  και Γιώργος Ταγγαλίδης ο οποίος μάλιστα τραγούδησε εξαιρετικά. Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ  Αθηνά Δούκα   ο Πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Γιάννης Ιωαννιδης , ΟΔιευθύνων Σύμβουλος και κοιντάρχης Λουτρακίου Γιώργος Κώτσος ,η πρόεδρος του Συλλόγου  Φίλων Ζώων Αλμωπίας  ‘Η Ελπίδα ‘ Χριστίνα Βασδόκα   και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Αλμωπίας.







1 σχόλιο:

  1. τετοιες κινησεις ειναι άξιες επαίνου , αλλά θα μπορουσαν γίνονται με πιο διακριτικό τρόπο και όχι με χόρο και κέφι στο κόκκινο.Ενώ όλοι οι περνούν το γολγοθά τους οι αιρετοί αναλώνονται στα τσιφτετέλια και τις γκαίντες.Ευχαριστώ για τη δημοσίευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)