Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΑΡ. ΜΑ.

Επιτέλους μετά από ένα μεγάλο διάστημα αμφιβολίας που υπήρχε στα Διοικητικά της ομάδος του
Αετού Σκύδρας βγήκε μια ακτίνα ηλίου και έδωσε φως ξανά στην ιστορική ομάδα του Νομού .
 Ο Στέλιος Μποζίδης πάλαι πότε γενικός αρχηγός της ομάδος πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ξεκαθαρίζει το τοπίο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε: Τόσο καιρό δεν έκανα κάποια κίνηση γιατί περίμενα ότι θα υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον από  ορισμένους ανθρώπους . Όμως όταν είδα πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο  και ο τεχνικός της ομάδος μας Γιώργος Τυριακίδης έφτασε σε σημείο να μιλάει για παραίτηση ενώ αγαπάει πραγματικά την ομάδα μας αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Έτσι ήρθα σε επαφή με κάποιους οικονομικούς παράγοντες του τόπου μας τους εξέθεσα πως έχει η κατάσταση και όλοι συμφώνησαν να βοηθήσουν την ομάδα του Αετού να μην χαθεί. Έτσι την Παρασκευή το βράδυ θα υπάρξει η πρώτη μας συνάντηση σε φιλικό επίπεδο σε κοσμική ταβέρνα  όπου θα συζητήσουμε τα θέματα της ομάδος και στην συνέχεια εάν επέλθουμε σε συμφωνία θα ανακοινώσουμε και επίσημα τα ονόματα της Νέας Διοίκησης. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την θετική αντίδραση αυτών των ανθρώπων και είμαι ευγνώμων που δέχτηκαν να βοηθήσουν τον Αετό. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και επίσημη Γενική Συνέλευση.  Ο Γιώργος Τυριακίδης έχει πάρει ήδη εντολή για τον προγραμματισμό της ομάδος και ήδη μιλάει με κάποιους παίκτες. Θα δώσουμε βάση σε νέα παιδιά από το Νομό μας και από το Νομό Ημαθίας που θα έχουν όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο  στην Γ Εθνική. Ευχαριστώ πολύ.
Αυτά μας είπε ο Στέλιος Μποζίδης και αναμένουμε τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Αετού αλλάζει σελίδα.

ΧΑΡ. ΜΑ .



2 σχόλια:

  1. δωστε το ΑΦΜ στον Εδεσσαικό ΤΩΡΑ πριν διαλύσει η ομάδα ο Βέττας μπορεί να κρατήσει την ομάδα ας γίνει συγχωνευση λοιπόν για να μη χαθει η ευκαιρία και για την ομάδα αλλα και για τα νέα παιδια της περιοχής μας που προσπαθούν να παιξουν σε μια ομάδα εθνικης κατηγορίας
    Ολα τα άλλα είναι ναχαμε να λεγαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος ειναι χειροτερα ομως? ο εδεσσαικος η ο αετος? οπως ολα δειχνουν ο ενας ειναι χειροτερα απο τον αλλο.
    Ο μεν αετος θα πεσει με φορα φετος,,,,αντε να φρεναρει λιγο. Στην εδεσσα δεν ασχολειτε κανεις.Ο Βεττας λεφτα δεν πεταει χωρις λογο.Οποτε ,οπως και για ολες τις ομαδες δυσκολος χειμωνας αναμενεται.Πολυ δυσκολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)