Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ Η ΑΛΜΠΑΝΗ ΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ TAEKWON- DO

   Διεξαχθεί με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων στο ολυμπιακό άθλημα του
taekwon- do το περασμένο Σάββατο 9 Ιουλίου 2011 και Κυριακή 10 Ιουλίου 2011 στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα.
  Στους αγώνες συμμετείχαν οι 16 αθλητές που προκρίθηκαν από τους αγώνες Βορείου και Νοτίου Ελλάδος και ήταν γεννημένοι τα έτη 1994 έως 1997.
  Στο πρωτάθλημα που έγινε σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας και με ηλεκτρονικό σύστημα βαθμολόγησης συμμετείχε ο αθλητικός σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος»,με προπονητή τον  Δημήτριο Ινδόπουλο, κόουτς της ομάδας τον Πανώργια Σπύρο και αρχηγό της αποστολής τον Αλμπάνη Απόστολο.
  Οι δυο αθλήτριες που είχαν προκριθεί από τα προκριματικά της Βορείου Ελλάδος κατάφεραν : η Τσεκούρα Αμαλία να κατακτήσει την 4η θέση, παίρνοντας τον πρώτο αγώνα και στην τριάδα έχασε στην παράταση από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας της και η Αλμπάνη Παναγιώτα κατέκτησε την 6η θέση χάνοντας από την δευτεραθλήτρια  της κατηγορίας της.
  Οι ταλαντούχες αθλήτριες θα αγωνισθούν στην συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων- κορασίδων, που θα γίνει τον Οκτώβριο, μαζί με την υπόλοιπη  ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)