Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ 2-0


Ανώτερος ο Εδεσσαϊκός κέρδισε δίκαια με 2-0 την φιλόδοξη ομάδα του Ν.Μυλοτόπου, και ζευγάρωσε τις νίκες του.

 Η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας«ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΕΝΤΖΗΣ», ξεδίπλωσε τις πλούσιες ποδοσφαιρικές της αρετές, κυριάρχησε κατά κράτος του αντιπάλου της επιβάλλοντας από την αρχή την ανωτερότητα της, και απέδειξε περίτρανα ότι δίκαια με το πλούσιο ρόστερ που διαθέτει και την ποιότητα του, προβάλει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Στον αντίποδα ο Μέγας Αλέξανδρος παρουσιάσθηκε αγνώριστος σε σχέση με τις προσδοκίες που τρέφουν οι πιστοί φίλαθλοι του, ήταν ασύνδετος και δεν απείλησε ουσιαστικά ούτε μια φορά την εστία του Πασχαλίδη. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την καθολική τους υπεροχή στο Α’ Ημίχρονο, καθώς δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, και στάθηκαν άτυχοι παράλληλα με τα 2 δοκάρια του Λαφαζανίδη. Συγκεκριμένα στο 21’ και στο 27’ ο έμπειρος στράϊκερ των πρασίνων Δημήτρης Λαφαζανίδης σημάδεψε τα με υποδειγματικές εκτελέσεις φάουλ τα δοκάρια της εστίας του Κατρατσέα, ενώ στο 21’ ακυρώθηκε ως οφσάϊτ γκολ που σημείωσε με κεφαλιά, ενώ νωρίτερα στο 13’ επίσης για τον ίδιο λόγο ακυρώθηκε γκολ του Γκεοργκίεφ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια, στο 47’ με κοντινό σουτ βολέ του νερού Παπαγεωργίου μετά από πάσα του Γκεοργκίεφ. Παράλληλα δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το σκορ στο 57’ και 80’ με τον Λαφαζανίδη, στο  75’ με τον Ιωσηφίδη. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός του Εδεσσαϊκού Ρέτζια που εισήλθε ως αλλαγή, με ένα γκολ χάρμα ήδεσαι μετά από ατομική προσπάθεια και ασύλληπτο σουτ βολέ, ενώ τέλος ο ίδιος παίκτης στάθηκε άτυχος καθώς στο 90’ είχε σουτ στην ρίζα του δοκαριού του Κατρατσέα.
Από τον Εδεσσαϊκό που χειροκροτήθηκε στην πρώτη τoυ επίσημη εμφάνιση μπροστά στο κοινό του, δεν υπάρχει παίκτης που να υστέρησε, ενώ από τους φιλοξενούμενους κανένας δεν ξεπέρασε την μετριότητα.
Η Διαιτησία του έμπειρου Γιώργου Μιχαηλίδη ήταν καλή  χωρίς ουσιώδη λάθη, με βοηθούς τους Σίπκα και Κελεσίδη.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Πασχαλίδης, Ιωσηφίδης, Καπαγιάρογλου,Τεκελίδης,Ουζούνης, Βοτάρης, ΤσόρμπαςΕυθ.(85’ Τσόπτσης),Παπαγεωργίου(53’ΤσόρμπαςΒ.),Λαφαζανίδης,Γκεοργκίεφ(65’Ρέτζια),Λούσης.
Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ:Κατρατσέας,Αντωνιάδης,Κατιρτζόγλου,Γρηγορίου(55’Νάτσης),Δουλκερίδης,Καραμεταξάς,Ρίτε,Γιουλβανίδης,Σαββάκης, Μαμής(50’Ιωαννίδης),Παπαδόπουλος.
ΝΙΚ. Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)