Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Έρευνα του Συμπαραστάτη του Δημότη για πράνομους εργαζόμενους στη ΔΗΚΕΔΑ

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας ενεργώντας σύμφωνα με το άρθρο 77&5 περ. 3 του Ν.3852/2010 και αφού έλαβε υπόψη τα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο
καθώς τις σχετικές ερωτήσεις της μειοψηφίας κατά τη συνεδρίαση της 9-9-20011 του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για κακοδιοίκηση στη ΔΕΥΑ και ΔΗΚΕΔΑ ζήτησε να του γνωστοποιηθεί άμεσα ποιοί απασχολούνται ως υπάλληλοι στο γραφείο της ΔΗΚΕΔΑ με ποια σχέση εργασίας και να προσκομιστούν τα πρακτικά συνεδρίασης της 8-9-2011 του ΔΣ της ΔΕΥΑ και τα πρακτικά συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 9-9-2011 για να διερευνήσει τη βασιμότητα των καταγγελλομένων.

4 σχόλια:

  1. κε συμπαραστατη καλα τα λες αλλα μολις μπουν τα μεγαλα μεσα"βλεπε δουκα=τζακρη" τοτε ολα θα τα καλυψεις.ετσι δεν γινεται παντα?
    τελικα τον δημαρχο θα τον ριξουν οι κολητοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ Κ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΓΥΨΟ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλως σκαλιζεις κυριε συμπαραστατη τη ΔΗΚΕΔΑ...αλλα δεν μου λες τι εγινε με την κοινωφελη επιχειρηση του Εξαπλατανου ( που συννενώθηκε με της Αριδαίας)και τα χρεη που κουβαλησε με αποτελεσμα να την πληρωνουν οι εργαζομενοι με παρακρατησεις χρηματοδοτησεων; Ο πρωην προεδρος της πρωηνκοινωφελους επιχειρησης του πρωην Δημου Εξαπλατανου θα τη βγαλει καθαρη; Αντε να σε δουμε ποσο μακρια μπορεις να φτασεις.
    Αλλιως εισαι μονο βιτρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΜΟΝΟ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ. ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)