Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Πέφτουν κεφάλια στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας ;


Βαρύ φαίνεται να είναι το κλίμα στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας . ΄Οσα διαδραματίστηκαν στη τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης ,με την πληρη ασυμφωνία μεταξύ μελών της πλειοψηφίας ,
αλλά και όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο που ακολούθησε ,έχουν δημιουργήσει  πολλούς προβληματισμούς.
Η άποψη του Δημάρχου Δημήτρη Πασόη περί διαφάνειας ήταν σαφέστατη και είχε διαχρονική διάρκεια και όχι μόνο   προεκλογική.
Οι προσωπικές κόντρες που ξεκίνησαν στη ΔΕΥΑ μεταξύ του Προέδρου   Βασίλη Κανονίδη και του Αντιπροέδρου Τάσου Θεοδωρίδη  ,φαίνεται ότι έχουν και άλλες προεκτάσεις. Ουσιαστικά  στο διοικητικό συμβούλιο «ΑΔΕΙΑΣΑΝ» τον Δήμαρχο  που συνετά και διακριτικά θέλησε να βάλει σε μία σειρά κάποια πράγματα  και να υποχωρήσουν οι αντιπαραθέσεις  και η κακή εικόνα που δίνουν στην κοινωνία .
Οι  απόψεις που υπάρχουν   πλέον ,  σύμφωνα με πληροφορίες ,είναι ότι όλα αυτά πρέπει πλέον να τελειώνουν . Διότι η ΔΕΥΑ δεν έχει την «πολυτέλεια» για τέτοιες αντιπαραθέσεις , στην κατάσταση που βρίσκεται και στα αυξημένα καθήκοντά της που την θέλουν διαρκώς μάχιμη και στη πρώτη γραμμή της καθημερινότητας.


1 σχόλιο:

  1. Ποιον δημαρχο αδιασαν? Τον Πασόη? Αυτός απλώς προεδρεύει. Απο πότε τους αχυράνθρωπους και τις μαριονέτες τις αποκαλούν δημάρχους?
    ΤΟΝ ΠΑΣΌΗ ΌΠΟΤΕ ΘΈΛΕΙ Ο ΠΡΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)