Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΟ ΦΕΣΙ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ CONVITA



Δεν έφτανε το περυσινό φέσι άφησε  στην ΕΑΣ Αλμωπίας η ιταλική  CONVITA  ,
το ίδιο έκανε και φέτος. Μια χρονιά που το ροδάκινο ήταν περιζήτητο η ΄Ενωση έδωσε ροδάκινα αξίας 63.000 ευρώ στη συγκεκριμένη εταιρία . Μόνο που αυτή κίνησε διαδικασίες πτώχευσης ,με κίνδυνο η ΄Ενωση να μην πληρωθεί ούτε το φετινά ροδάκινα που έδωσε. Για την εξέλιξη αυτή σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε σήμερα το μεσημέρι η Διοίκηση της ΄Ενωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Διοίκηση της ΄Ενωσης , η οργάνωση έχει εγγυητική  τραπέζης και τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

4 σχόλια:

  1. τα φετεινα ροδακινα δοθηκαν όλα με εγγυητική τραπέζης και δεν υπάρχει πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΤΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΕΚΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΕΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ηταν φρονιμο την επομενη φορα που γραφετε κατι να εχετε σαφεστερες πληροφοριες,γιατι πανικοβαλετε τον κοσμο.στο αρθρο σας πριν δυο ημερες αναφερατε το ποσο των 200.000 ευρω!και γραφατε οτι οι παραγωγοι θα χασουν τα λεφτα τους,τελικα ποια ειναι η αληθεια πραγματικα θα ηθελα να μαθω αν την γνωριζετε φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΛΕΠΟΡΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)