Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Θύμισε παλιές εποχές


Ο Αλμωπός πήρε το ντέρμπι με τον Εδεσσαϊκό  2-1


Παλιές καλές εποχές θύμισε το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον  Αλμωπό  και τον Εδεσσαϊκό. Περίπου
1500 περίπου φιλάθλοι  παρακολούθησαν ένα πολύ ωραίο αγώνα. Αλωπός πήρε το ντέρμπυ με τον Εδεσαϊκό  δίκαια με 2-1 . Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο πρώτο τέταρτο τρεις κλασσικές ευκαιρίες,αλλά ο Αλμωπός στην συνέχεια επέβαλε τον ρυθμό του. Ο αντίπαλός του έμεινε στο 35΄με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργίου που έκανε πέναλτι  ενώ είχε μία κιτρινη κάρτα. Στο πρώτο τέταρτο ο Εδεσσαϊκός έχασε τρις ευκαιρίες που δεν χάνονται.
Πρώτη  με τον Λαφαζανίδη στο 8΄που δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Χρήστου που απέκρουσε σωτήρια. Ακολούθησε αμέσως ο Γκεοργκίεφ ,ο οποίος ανενόχλητος από 2 μέτρα πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Αλμωπός απάντησε στο 16΄. Τη βολίδα όμως του Γ. Ελευθεριάδη απέκρουσε με εκτίναξη ο τερματοφύλακας Πασχαλίδης.Στο 20΄Ο Ρέντζια με δυνατό σουτ τράνταξε το δοκάρι. Στο 23΄οι φιλοξενούμενοι χάνουν δύο διαδοχικές ευκαιρίες . Την πρώτη με τον Βοτάρη  ο οποίος με κεφαλιά σχεδόν εξ επαφής  αναγκάζει τον Χρήστου σε σωτήρια απόκρουση . Η μπάλα πηγαίνει στο Γεωργίου ,νέα κεφαλιά και νέα σωτήρια απόκρουση του Χρήστου.
Στο 25΄ο Λαφαζανίδης  από ευνοϊκή θέση πλασάρει άουτ.
Στο 30΄ο Αλμωπός βγαίνει στην αντεπίθεση. Αρκετά μέτρα  μετά τη γραμμή του κέντρου γίνεται ψηλοκρεμαστή μπαλιά προς τον Τσόλκα που φεύγει βολίδα προς την εστία του Εδεσσαϊκού . Πριν περάσει η μπάλα αμυντικός του Εδεσσαϊκού  που είναι τελευταίος παίκτης  την αποκρούει με τα χέρια και την σταματά . Προς γενική εκπληξη ο Διαιτητήε  δεν  αποβάλλει τον παίκτη  και αρκείται στη κίτρινη κάρτα.
Στο 35΄ο Κανωτίδης μπαίνει μέσα στην περιοχή. Εκεί ο Γεωργίου μη  έχοντας άλλη επιλογή τον ανατρέπει .  Το πέναλτυ υποδεικνύεται και ο Γεωργίου που είχε μια κίτρινη κάρτα βλέπει άλλη μία και αποβάλλεται. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Γ. Ελευθεριάδης και έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος ο Αλμωπός ξεκινά δυνατά και πιέζει για το δεύτερο γκόλ . Στο 55΄ο Ελευθεριάδης εξαπολύει κεραυνό , αλλά η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Στην  αντεπίθεση  ο Ρέντζια με δυνατό βολέ ισοφαρίζει σε 1-1
Ο Αλμωπός δημιουργεί δύο καλές ευκαιρίες στο 60 και 68΄με τον Ελευθεριάδη αλλά τα σουτ φεύγουν άουτ. Στο 71΄ο Νίκος Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους  πανηγυξω από τον αγωνιστικό χώρο. Στο 75΄ο Κανωτίδης χάνει μια καλή εικαιρία . 
Ο Διαιτητής Μπάμπης Σελεμίδης  ,που είχε να διευθύνει ένα εύκολο σχετικά παιχνίδι ,έκανε αρκετά λάθη κυρίως σε βάρος του Αλμωπού, όπως και ο βοηθός του Σίπκας. ‘ Αριστη η βοηθός Ευφραιμίδου.
ΑΛΜΩΠΟΣ:  Χρήστου, Ταγγίδης, Δεμίρης(80΄Καλογιάννης),Σαμαράς ,Μπογδάνης,Ν.Παπαδόπουλος,Ελευθεριάδης,Τσιμτσιρίδης, (67΄μανίσης),Κανωτίδης, Τσόλκας(88΄Σαββίδης) Τσαουσίδης

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ: Πασχαλίδης,Ουζούνης,Καπαγι’αρογλου,(67΄κυριακίδης), Γεωργίου, Τεκελίδης, Βοτάρης, Παπαγεωργίου, Λούσης(50΄Γκόγκος), Λαφαζανίδης,, Γκεοργκίεφ, 953΄Τσόρμπας)), Ρέντζια







. ,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)