Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δόξα Μελισσίου - Αλμωπός 0-3

Νίκησε τον…κακό του «δαίμονα»

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο Αλμωπός έκαμψε την αντίσταση της ομάδας του Μελισσίου και το τελικό 0-3 θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Βασίλη Σαμαρά είχε την υπεροχή, πίεσε, έχασε ευκαιρίες αλλά κυρίως η ατυχία ήταν αυτή που της στέρησε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση του Αλμωπού αυξήθηκε καθώς τα χρονικά περιθώρια στένευαν και το σκορ άνοιξε στο 69ο λεπτό με ωραία γυριστή κεφαλιά του Χρήστου Τσαουσίδη μέσα από τη μικρή περιοχή, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Δεμίρη. Οι παίκτες του Αλμωπού από εκεί και πέρα απέδωσαν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και λίγο αργότερα, στο 75ο λεπτό ο Τσόλκας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2. Ο Αλμωπός δε χαλάρωσε ούτε στιγμή και στο 87' πάλι ο Τσόλκας διαμόρφωσε με κοντινό πλασέ το τελικό 0-3, μετά από πανέξυπνη κάθετη πάσα του νεαρού Καλογιάννη.

Το φιλμ του αγώνα:
7' ωραίος συνδυασμός του Σαββίδη με τον Τσιμτσιρίδη, με τον τελευταίο να πλασάρει και τους αμυντικούς του Μελισσίου να αποκρούουν την μπάλα πάνω στη γραμμή.
16' χάνει την μπάλα ο τερματοφύλακας του Μελισσίου αλλά ο Τσόλκας από κοντά πλασάρει στο δοκάρι.
27' δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι για το Μελίσσι, εντυπωσιακή απόκρουση από τον Χρήστου σε κόρνερ.
48' σουτ από τον Τσιμτσιρίδη λίγο έξω από την περιοχή, απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Μελισσίου.
51' η μπάλα στα δίχτυα από σουτ του Τσαουσίδη άλλα το γκολ ακυρώνεται ως οφ σάιντ.
56' εκτέλεση φάουλ για το Μελίσσι, απόκρουση με κεφαλιά προς τα πίσω από τους αμυντικούς του Αλμωπού αναγκάζοντας τον Χρήστου να πεταχτεί και να αποκρούσει στο γάμα της εστίας του, αποτρέποντας το γκολ.
69' ΓΚΟΛ 0-1 για τον Αλμωπό με γυριστή κεφαλιά του Τσαουσίδη μέσα απ' τη μικρή περιοχή, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Δεμίρη.
75' ΓΚΟΛ 0-2 για τον Αλμωπό με σουτ μέσα απ' την περιοχή του Τσόλκα.
80' όμορφη εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Τσαουσίδη και Τσιμτσιρίδη, με τον τελευταίο να πλασάρει και την μπάλα να παίρνει ύψος και να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
87' ΓΚΟΛ 0-3 για τον Αλμωπό με κοντινό πλασέ του Τσόλκα, αφού πέρασε τον τερματοφύλακα και έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Καλογιάννη.
90' κοντινή κεφαλιά για το Μελίσσι, εξουδετέρωσε ο Χρήστου.
ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου, Μπογδάνης, Μανίσης, Δεμίρης, Πανταζής, Παπαδόπουλος Ν. (88' Θωμάς Γ.), Κανωτίδης, Σαββίδης, Τσιμτσιρίδης (85' Καλογιάννης), Τσαουσίδης, Τσόλκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)