Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Έκοψε το ρεύμα του Δημαρχείου Αλμωπίας η ΔΕΗ




Το  ηλεκτρικό ρεύμα του Δημαρχείου Αλμωπίας ,στην ,Αριδαία έκοψε στις 10 το πρωί τα Δευτέρας η ΔΕΗ λόγω των συσσωρευμένων χρεών του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης  προς την εταιρεία.  Οι οφειλές του Δήμου είναι  160.000
 ευρώ ενώ της ΔΕΥΑ  180.000 ευρώ, δηλαδή ένα ποσό που συνολικά ξεπερνά τις 300.000 ευρώ!  Χρέη που κληρονόμησαν από τις προηγούμενες  δημοτικές αρχές. Ο Δήμος  σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ήταν ενήμερος για το  θέμα  από την Παρασκευή, αφού οι προθεσμίες που είχε ζητήσει εγγράφως είχαν εκπνεύσει προ  πολλού. Ήταν  όμως αδύνατο να ανταποκριθεί ,διότι στο μεταξύ προέκυψαν ,κατασχέσεις χρημάτων από τον λογαριασμό του Δήμου από ιδιώτες ,μετά από σχετικές  δικαστικές  αποφάσεις .Οι αρμόδιοι, επικοινώνησαν  ΤΗ Δευτέρα εκ νέου με τα κεντρικά της Επιχείρησης στην Αθήνα για να προχωρήσουν σε νέα ρύθμιση προκειμένου να μη μείνει το Δημαρχείο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ,  Ο διακανονισμός επετεύχθη αφού δόθηκε ως προκαταβολή ποσό 30.000 ευρώ . Μετά από λίγες ώρες η ΔΕΗ επανασύνδεσε  το ρεύμα.
           

5 σχόλια:

  1. να κοψουν τους διπλους μισθους που παιρνουν καποιοι εκει μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν πατε τωρα στη ξιφιανη ολοκληρο γηπεδο φωτιζεται για να τρεχει ενα ατομο...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να μοιράζει στην Αγία Παρασκευή επιδόματα σε συμπαθείς υπαλλήλους, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ας ασχολείται μα τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις του δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "σύστημα" που έφαγε τον αγλέουρα και καταχρέωσε το δήμο, αυτοί που δεν πλήρωναν ούτε τη ΔΕΗ, σήμερα κάνουν κριτική! Σχολιάζουν, κατακρίνουν και βρίζουν, το κάνουν άνετα κιόλας γιατί το θράσος τους περισσεύει. Και το φοβερότερο είναι ότι, οι εργολάβοι που κάνουν τις κατασχέσεις, αυτοί που μπλοκάρουν τα χρήματα του δήμου και συμβαίνουν διάφορα σαν το σημερινό, είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του ιδίου συστήματος. Φάγανε - φάγανε, τώρα μιλάνε και άλλοι δυστυχώς πληρώνουν τη νύφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΡΕ 10.33 ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΡΟΧΑΛΙΖΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙΣ. ΠΟΙΑΣΤΗΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)