Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ



Με ιδιόχειρη επιστολή του προς το δ.σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Πέλλας, ο Πέτρος Πασσαλής, καταξιωμένος για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αρχιπροπονητή της ΕΠΣ Πέλλας.



Άρωμα…σκανδάλου   φέρεται να έχει η παραίτηση του Πέτρου Πασσαλή από την θέση του αρχιπροπονητή των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  από αξιόπιστες πηγές.Τις τελευταίες ημέρες, ξέσπασε μια παρασκηνιακή κόντρα μεταξύ του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας Αλκη Νουσηκύρου και του Πέτρου Πασσαλή. Αιτία  σύμφωνα με τις πληροφορίες να είναι ο αρχιδιαιτητής του Νομού Λάζαρος Πολατιάν. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την άποψη του κ. Νουσηκύρου στην μικτή ομάδα της Ένωσης θα έπρεπε να κληθεί και ο γιος του κ. Πολατιάν, κάτι που δεν ενέκρινε ο Πέτρος Πασσαλής. Από εκείνη την στιγμή, φούντωσε η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών, με αποτέλεσμα ο μέχρι πρότινος αρχιπροπονητής της Ένωσης να δηλώσει την παραίτησή του, μέσω της επιστολής που έστειλε στο δ.σ., η οποία αναφέρει:
«ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του αρχιπροπονητή της Ε.Π.Σ.Ν. Πέλλας λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τον πρόεδρο κύριο Αλκιβιάδη Νουσηκύρου όσον αφορά τις κλήσεις των παιδιών που στελεχώνουν  τις μικτές ομάδες του Νομού μας.
Πασσαλής Πέτρος».

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Η αντιπαράθεση των δύο ανδρών η οποία ξεκίνησε από την πίεση του Άλκη Νουσηκύρου για κλήση του γιου του Λάζαρου Πολατιάν, οδήγησε το δ.σ. της ΕΠΣ Πέλλας σε αρκετές συζητήσεις και σε συμβούλια επί συμβουλίων, με στόχο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην πάρει διαστάσεις σκανδάλου αυτή η κόντρα. Από την πλευρά του ο Πέτρος Πασσαλής, αποφασίζοντας να παραιτηθεί, προς τιμήν του τηλεφώνησε στον κ. Νουσηκύρου για να τον ευχαριστήσει για την συνεργασία που είχαν.   Ο Π ρόεδρος όμως φέρεται  ‘ότι αντέδρασε , καλύτερη, και του έκλεισε το ακουστικό, λέγοντάς του ότι δεν θέλει να τον ακούσει. Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η άποψη του προέδρου Άλκη Νουσηκύρου.

ΠΛΗΡΩΣΕ (;) TA ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ
Ο Πέτρος Πασσαλής, είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητά που δεν μπορεί να αμφισβητίσει κανείς και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό. Πρόκειται για γέννημα θρέμμα των Γιαννιτσών, ο οποίος ξεκίνησε από νεαρή ηλικία την ποδοσφαιρική του καριέρα, από την τοπική ομάδα της πόλης(Σαμψών Γιαννιτσών). Στη συνέχεια, μέσω του Εδεσσαϊκού, πραγματοποίησε μια λαμπρή καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, χάρη στο ταλέντο του, αλλά και στην σεμνότητα που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο, τις καταστάσεις και τα πρόσωπα, ο οποίος ξέρει να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς την κατεύθυνση αυτή, που θα έχει έναν διαφορετικό απόηχο. Άραγε ο συγκεκριμένος “πλήρωσε” τα κολλητηλίκια κάποιων στην ΕΠΣ Πέλλας; Δεν γίνεται σε μια τέτοια προσωπικότητα να φέρεται κάποιος με τέτοιον τρόπο και να άγεται σαν να έχει απέναντί του έναν άνθρωπο της α’ ή β’ ομαδούλας. Προέχει το καλό του ποδοσφαίρου του Νομού και όχι κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων. Η ΕΠΣ Πέλλας είναι μια αξιόλογη ποδοσφαιρική Ένωση, την οποία διοικούν σημαντικές προσωπικότητες της περιοχής, άτομα με άποψη, κρίση και λογική, επιχειρηματίες και άνθρωποι του αθλητισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)