Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Αύριο Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πανσερραϊκός


Η Αναγέννηση επιστρέφει το Σάββατο στην έδρα της με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό και ήδη ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Αναγέννησης(ΣΦΑΓ),
 ετοιμάζετε πυρετωδώς για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Τα 2500 εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν είναι λίγα, καθώς η διοίκηση της Αναγέννησης υπολογίζει πως θα οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα είναι πολλοί περισσότεροι καθώς το 3Χ3 της ομάδος έχει φέρει αισιοδοξία και τον κόσμο κοντά στην ομάδα.
Οι φίλοι της Αναγέννησης θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη του γηπέδου καθώς θα είναι η μοναδική είσοδος που θα λειτουργήσει, ενώ οι φίλοι του Πανσερραϊκού θα εισέλθουν στο γήπεδο από την πύλη του Γυμναστηρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 τα απλά και 15 στα επίσημα. Δεν θα ισχύσουν τα δελτία ταυτότητας ποδοσφαιριστών, προπονητών καθώς δεν υπολογίζονται από την «Αρχή(ΕΠΟ)» του πρωταθλήματος προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης.

Αλλάζει μορφή το δημοτικό γήπεδο Γιαννιτσών.

Ένα διαφορετικό γήπεδο θα αντικρίσουν οι φίλοι της Αναγέννησης το Σάββατο το μεσημέρι στις 3:00, στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό καθώς ήδη έχουν τοποθετηθεί πλαστικά καρεκλάκια όπως προβλέπονται από την ΕΠΟ, για το πρωτάθλημα της football league.
Οι εργασίες ολοκληρώνονται και το γήπεδο θα είναι έτοιμο στην πρεμιέρα της Αναγέννησης όπου θα δώσει τον πρώτο αγώνα της, μπροστά στο κοινό της μετά το 3Χ3 στα εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο(με Αγροτικό Αστέρα).

matiespellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)