Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING – SEMI CONTACT ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Α.Σ. «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟ

    Μεγάλη αθλητική εκδήλωση στον χώρο των πολεμικών τεχνών διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ο «Μ.Αλέξανδρος»  Γιαννιτσών,
με την στήριξη του Δήμου Πέλλας και της Αντιδημαρχείας Αθλητισμού και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
    Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν τέσσερα διαφορετικά αγωνιστικά στυλ εκ των οποίων το πρώτο είναι το KICK BOXING, το οποίο διεξάγεται  πάνω σε επαγγελματικό  ρινγκ 7Χ7 που διαθέτει ο σύλλογος και είναι αγώνες  με πλήρη επαφή και συνδυάζει την πυγμαχία στα χέρια και τα λακτίσματα στα πόδια. Το δεύτερο στυλ είναι το SEMI CONTACT, δηλαδή αγώνες ημιεπαφής και συμμετέχουν διαφορετικά στυλ των πολεμικών τεχνών όπως το κουνγκ φου, το καράτε, το παγκράτιο, το taekown do, το ζίου ζίτσου κ.α. και θα διεξάγονται ταυτόχρονα σε δύο ταιρέν – τατάμι διαστάσεων 7Χ7. Το τρίτο είναι το LIGHT CONTACT που συνδυάζει πιο ελαφρά μορφή του KICK BOXING με χτυπήματα πάνω από τη μέση. Το τέταρτο στυλ είναι το KICK LIGHT το οποίο συνδυάζει το KICK BOXING σε πολύ πιο ελαφρά μορφή και επιτρέπονται και τα χαμηλά χτυπήματα LOW KICK .
    Σε όλα τα στυλ θα συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών και όλων των ζωνών σε διαφορετικές κατηγορίες κιλών.
    Τους αγώνες διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών και υπεύθυνος των αγώνων είναι ο Δημήτρης Ινδόπουλος. Συμπαραστάτης της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Πέλλας με την Αντιδημαρχεία Αθλητισμού και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING. Στο SEMI CONTACT θα διεξαχθεί Πρωτάθλημα και θα συμμετέχει ο σύλλογος με την αγωνιστική του ομάδα. Ο αθλητής του συλλόγου και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Γκουρούλι Λεβάν θα αγωιστεί σε επαγγελματικό αγώνα 5 γύρων ενώ μέρος θα λάβουν  και οι αθλητές του συλλόγου Τσόπτσης Χρήστος, Κασαπίδης Τάσος, Δεμερτζής Νίκος, Τσαουρέλος Γιώργος και Παπαδόπουλος Αθανάσιος.
    Όλοι οι συντελεστές σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τους αγώνες.


KICK BOXING ΠΟΚ , η οποία είναι αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.   Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο Π.Μυλοτόπου Γιαννιτσών και αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 500 αθλητές  από 60 σωματεία από το εξωτερικό, από την Βουλγαρία, το Fyrom, την Αλβανία και από την Ελλάδα, από την Καβάλα , την Αλεξανδρούπολη, την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Ορεστιάδα, τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, τη Θεσσαλονίκη, την Βέροια, την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, τη Λαμία, τον Βόλο, την Λάρισα, το Αγρίνιο, τα Γιάννενα, την Σκύδρα, την Έδεσσα, τη Νάουσα, την Αριδαία, την Αλεξάνδρεια, την Κατερίνη, την Πάτρα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, την Καλαμπάκα, την Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, τα Νέα Μουδανιά, τον Άγιο Βασίλειο Θεσσαλονίκης  και άλλα μέρη όπως βέβαια και  ο διοργανωτής σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)