Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Εκδικάζεται η μήνυση του Δήμου Αλμωπίας κατά εργολάβου


Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η μήνυση του Δήμου Αλμωπίας κατά εργολάβου που προχώρησε σε ανάληψη χρημάτων κατάσχεσης,
 ενώ υπήρχε προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας που απαγόρευε την κάθε πράξη (ανάληψη χρημάτων κλπ), μέχρι τη συζήτηση της ασκηθείσας ανακοπής του Δήμου Αλμωπίας σε βάρος του επισπεύδοντα.
Ο εργολάβος είχε συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου  και παραπέμφηκε στο δικαστήριο τη Τετάρτη . Η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα.







3 σχόλια:

  1. Έμαθα από έγκυρη πηγή προερχόμενη από το στενό περιβάλλον του Συμπαραστάτη ότι συγκεντρώνει στοιχεία και σύντομα θα βγάλει πόρισμα για το αν ευθύνεται ο Δήμαρχος επειδή δεν κατατέθηκαν έγκαιρα εφέσεις εναντίον των δικαστικών αποφάσεων και οι εργολάβοι πήραν τα χρήματα. Ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει πρώτα το όνομά του και δεν κάνει πλάτες σε κανένα. Άν ο Πασόης έχει ευθύνη θα πληρώσει. Και όποιος άλλος από τους υπεύθυνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)