Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Παναχαϊκή 0-0



Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Αναγέννησης και της Παναχαϊκής με την τοπική ομάδα να αδικείτε από το τελικό αποτέλεσμα, μια που στο 2ο ημίχρονο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δικαιούταν  το γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μετριότατο με την ομάδα της Παναχαϊκής να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να δημιουργεί μια μεγάλη φάση στην εκπνοή τoυ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου να μπαίνει σαφώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο να δημιουργεί ευκαιρίες, να πιέζει  και να ελέγχει πλήρως τον αγώνα , όμως να μην μπορεί να πετύχει το χρυσό γκολ που θα της έδινε τη νίκη.

Οι  παίκτες της Αναγέννησης παρά το νεαρό της ηλικίας τους και τα προβλήματα που μαστίζουν τον σύλλογο, στο οικονομικό και οργανωτικό τομέα απέδειξαν ότι μπορούν να βλέπουν κάθε αντίπαλο στα μάτια.



Φάσεις

Στο 45ʼ μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή να ανοίξει το σκορ ο Em ilio εκτέλεσε φάουλ  και από κοντά ο Λαμπρόπουλος έκανε την προβολή με τον Βονιάδη να αποκρούσει σωτήρια κρατώντας το μηδέν.

Στο 48ʼ σέντρα του Παπαδόπουλου Θ. μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής ο Γιόνδης δεν πρόλαβε να σουτάρει χάνοντας μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

Στο 51ʼ εκτέλεση φάουλ από τον Κυζερίδη πέρασε μόλις άουτ.

Στο 52ʼ σέντρα του Παπαδόπουλου Θ. προβολή του Γιόνδη σύρριζα άουτ από τα δοκάρια της Παναχαϊκής.

Στο 58ʼ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους που μπήκαν δυνατά , κόρνερ του Κυζερίδη , ο Σερέτης κάνει το πλασέ και πάνω στην γραμμή απομακρύνουν οι αμυντικοί της Παναχαϊκής.

Στο 87ʼ σουτ του   Furtado πέρασε άουτ.



Διαιτητής :Σκουλάς (Θεσσαλίας), Τσαγκάρη (Μακεδονίας), Πασίοπουλος (Δ/Νησου)

Κίτρινές : Ιωάννου (13ʼ), Fation (51ʼ), Τσεμπερίδης (56ʼ), Νταντίδης (58ʼ), Κυζαρίδης (60ʼ), Λαμπρόπουλος (69ʼ), Βλασόπουλος (76ʼ),Burama(78ʼ)

Στο 90+2 με αυστηρή  2η κίτρινη, αποβλήθηκε ο Νταντίδης ..

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Παπαδόπουλος Γ(75ʼ Καρυοφίλης), Σερέτης Ι, Κυζερίδης(60ʼ Λ.Τ. Τσίλης ), Γίονδης, Νταντίδης, Αποστολίδης, Σπαθάρας,(70ʼ Χατζόγλου), Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Παπαδόπουλος Θ.

Παναχαϊκή(Bούζας)): Πουρής, Κοιλιάρας, fation, Emilio, Bourama, Furtado, Junior(72ʼ Ατματζίδης), Τζεμπερίδης(59ʼ Βλασόπουλος), Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Κων/νίδης



Γιώργος Χατζηχρήστος



Β ΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θρασύβουλος - Βύζας Μεγάρων  1-0 
Αγροτικός Αστέρας - Πανσερραϊκός  1-0 
Εθνικός Αστέρας - Καλλονή  0-0 
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Παναχαϊκή  0-0 
Φωκικός - Ηρακλής Ψαχνών  2-0 
Αναγέννηση Επανωμής - Διαγόρας  6-0 
Λάρισα - Πλατανιάς Χανίων  0-1 
Καλλιθέα - Βέροια  1-1 
Πανθρακικός - Πιερικός  2-1 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)