Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η βασιλόπιττα του ΚΕΠΚΑ Αλμωπίας


Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση της κοπής τις πρωτοχρονιάτικης πίττας του Κέντρου Κοινωνικής προστασίας –Αλληλεγγύης(ΚΕΚΠΚΑ) του Δήμου Αλμωπίας


του ΚΑΠΗ και των παιδικών σταθμών το βράδυ της Κυριακής . Τα περήφανα γηρατειά ,αλλά και πολλοί νεώτεροι και νεώτερες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της ΔΗΜΗΤΡΑΣ στην Αριδαία  και πέρασαν μια καταπληκτική βραδυά.
Η Πρόεδρος  του ΚΕΚΠΑ  Δέσποινα Καλδερεμτζή  ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και υγεία  . Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ,οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Τραπεζανίδης  και Γιώργος Ταγγαλίδης , οι Ατιπρόεδροι της ΔΕΥΑ ,Τάσος Θεοδωρίδης  και  του Συνδέσμου Καθαριότητας  Σταύρος Καραμαριάς .






,

2 σχόλια:

  1. ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΙΕΙΑ ΤΟΟΥ ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ κ. αντξδημαρχε.ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ δ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΝ; ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕΣ ΕΚΕΙ. Π Ρ Ο Κ Λ Υ Σ Η ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ .υποψιν κ. δημαρχου ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ; ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΞΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΚΛΗΣΗ. Ε Λ Ε Ο Σ-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)