Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζεται η φημολογία για τον Γενικό Γραμματέα


Μια ξαφνική επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη , στον εργασιακό χώρο του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Χρήστου Παλίκογλου ,
 φούντωσε πάλι τα σενάρια για την θέση του Γενικού Γραμματέα στον Δήμο. Μετά την Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ναό Φιλώτειας  που πανηγύριζε σήμερα,  , γύρω στο μεσημέρι ο Δήμαρχος πήγε στην Δ.Ο.Υ. ,στην Αριδαία και είχε πολύωρη συνάντηση  με τον Χρήστο Παλίκογλου ,στο γραφείο του δεύτερου ,κεκλεισμένων των θυρών .
Η συνάντησε πυροδότησε τις φήμες για την θέση του γενικού γραμματέα ,που προτίθεται να καλύψει σύντομα ο Δήμος .  Εκτιμήσεις φέρουν τον Δήμαρχο για λόγους ισορροπίας  ,να προτίθεται ο γενικός γραμματέας να προέρχεται από τον πρώην Δήμου Εξαπλατάνου..
Ο Χρήστος Παλίκογλου  ,επιβεβαίωσε την συνάντηση ,αρνήθηκε όμως  να πει ο,τιδήποτε άλλο. Αν δηλαδή του έγινε η πρόταση  ή όχι . Αν την  αποδέχτηκε ή αν την απέρριψε.

5 σχόλια:

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ,ΑΜΕΜΠΤΟΣ,ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ.ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΥΟΔΩΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά αυτοί οι δύο δεν μιλιόντουσαν μεταξύ τους τώρα συναντιούνται σε δημόσιο χώρο για να τα βρούν!? Άρε αθάνατο πασοκ όλους τους ενώνεις και από τις στάχτες σου ξαναγιεννέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΛΎΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΙΛΌΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΚΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)