Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Απειλές κατά Δ. Πασόη




Ωμές απειλές από τον τελευταίο Δήμαρχο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου ,
δέχτηκε
 σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Δημήτρης Πασόης . Ο πρώην δήμαρχος  μπροστά σε δεκάδες θαμώνες σε καφετερία στη κεντρική πλατεία  ,σε έντονο ύφος φέρεται να του είπε: « όπου νάναι έρχεται η Νέα Δημοκρατία και θα σε κανονίσουμε»,,,

4 σχόλια:

  1. Η Ν.Δ θα κανονίσει πρώτα αυτούς που είναι υπόλογοι στη δικαιοσύνη.(Σίγουρα έτσι το είπε ή το γράφεις έτσι για άλλους... λόγους ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ν.Δ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ.ΕΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ.Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ.ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.Η Ν.Δ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ,ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ,ΔΗΛ.ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Κου ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ 6.45: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΓΛΑΣΤΡΑ,ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ. Ε! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΑΚΟ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ; ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)