Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου



                  






            Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πέλλας  συζητήθηκε εκτενώς το θέμα του οδικού δικτύου του Νομού Πέλλας
καθώς και το πρόβλημα που υπάρχει με το πετρέλαιο θέρμανσης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις στο Νομό και στην Βόρεια Ελλάδα.
            Με απόφασή του το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιορδάνη Τσώτσο να θέσει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ώστε να ισχυροποιηθούν οι πιέσεις προς την Κεντρική Εξουσία για την επίλυση των δύο αυτών καίριων θεμάτων παράλληλα με τις ενέργειες του Επιμελητηρίου Πέλλας.
            Ο Πρόεδρος Ιορδάνης Τσώτσος με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος αφού έθεσε  το θέμα στο  τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφαση:
         Στάλθηκε επιστολή προς τους Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μάκη Βορίδη και στον Υφυπουργό κ. Ιωάννη Μαγκριώτη σχετικά με την επίσπευση των διαδικασιών της ολοκλήρωσης των μελετών και της κατασκευής του οδικού άξονα αφού υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις των 100 εκ. €.
         Καθώς και επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με αναφορά στην σημερινή δυσμενή κατάσταση που έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις του Νομού Πέλλας αλλά και των Νομών της Βορείου Ελλάδος με το τεράστιο κόστος του πετρελαίου θέρμανσης και με αίτημα της ΚΕΕΕ να γίνει άμεση ρύθμιση ανώτατης τιμής (πλαφόν) 0,70 λεπτά ανά λίτρο στην τιμή του πετρελαίου στη Βόρεια Ελλάδα όπου οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες βιώνουν βαρείς και δύσκολους χειμώνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)