Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Συγχαρητήρια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αριδαίας


Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας επιθυμεί να συγχαρεί την πολιτιστική ομάδα 2010-11 του γυμνασίου μας, για την τιμητική διάκριση που έλαβαν στο 7ο  Διεθνές Φεστιβάλ Animation  Αθήνας.
Συγκεκριμένα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην κ
αθηγήτρια των εικαστικών κ. Βλαχοπούλου Άρτεμη για την οργάνωση και παρουσίαση του animation, όπως και στους εκπαιδευτικούς που τη βοήθησαν στην όλη προσπάθεια οργάνωσης του εικαστικού εργαστηρίου, την κ.Τόμα Μαριάννα και τον κ.Δουβλετή Χαράλαμπο.
Συγχαρητήρια, βέβαια, αξίζουν και στα ίδια τα παιδιά και στις οικογένειές τους. Για το λόγο αυτό συγχαίρουμε και τους μαθητές: ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΤΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ  ΤΟΠΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ  ΚΑΓΙΟΓΛΙΔΗ, ΜΕΛΙΤΑ  ΦΕΡΑΤΙ, ΚΕΛΛΥ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΗΛΙΑΔΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΜΠΙΔΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΪΛΑΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ  ΚΟΓΙΟ, ΑΝΝΑ ΤΣΕΧΙΛΙΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΜΙΔΑ, ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ, ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς το σχολικό κτίριο δεν ενδείκνυται για ανάλογες δράσεις, κατάφεραν με το μεράκι και τη θέλησή τους να μυήσουν τα παιδιά της ομάδας στην τεχνική του stop animation και να αναδείξουν το πλούσιο ταλέντο των παιδιών μας.
Θερμά συγχαρητήρια αρμόζουν και στο σύλλογο διδασκόντων, ο οποίος τα τελευταία χρόνια με τις καινοτόμες δράσεις, τα περιβαλλοντικά και πολιτιστικά προγράμματα, τις εκδρομές στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, τις εκδηλώσεις τόσο κατά τη διάρκεια της χρονιάς όσο και στο τέλος της, με τα μουσικά μαθητικά συγκροτήματα που ανέδειξε, με τον σχολικό κινηματογράφο, με την απογευματινή λειτουργία του σχολείου, την ιστοσελίδα με την οποία μπορούμε κι εμείς οι γονείς να παρακολουθούμε τις εργασίες των παιδιών μας και τη δουλειά που γίνεται εντός του σχολικού χώρου, κατόρθωσε να κάνει θελκτικό το σχολείο στους μαθητές, ανοικτό στην κοινωνία, σύγχρονο και εναλλακτικό. Ταυτόχρονα, σε μια κοινωνία που οι θεσμοί καταρρακώνονται, αποδεικνύουν ότι υπάρχουν καθηγητές που αγαπούν τα παιδιά μας, καταθέτουν καθημερινά την ψυχή τους σε αυτά και δημιουργούν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)