Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εξοργισμένοι οι Πασοκτσήδες με την στάση του Δημάρχου στην χθεσινή διαδικασία εκλογής προέδρου στο κόμμα




Εξοργίστηκαν πολλοί  Πασοκτσήδες με την στάση του Δημάρχου Αλμωπίας  ,να πάει σχεδόν κρυφά να ψηφίσει  για την εκλογή προέδρου στο Πασοκ  , την στιγμή που εκλέχτηκε με τη σημαία  του κόμματος.
Μάλιστα κάποιοι , σύμφωνα με ασφαλείς  πληροφορίες επικοινώνησαν μαζί του  για να του εκφράσουν  τα παράπονά τους Π.αράλληλα φέρονται να επικρότησαν την εμφανή παρουσία του πρώην Δημάρχου Σάκη Χατζηδημητρίου
 Ο  σημερινός Δήμαρχος  σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί , το απέδωσε στην εμπάθεια συγκεκριμένου ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης . Αρνήθηκε όμως να απαντήσει επί της ουσίας  και συγκεκριμένα . Ούτε και εξέδωσε κάποια ανακοίνωση  , όπως είχε κάνει παλαιότερα  για περίπου ίδιες περιπτώσεις .

3 σχόλια:

  1. ΜΕΛΟΣ ΕΦΟΡΕΥΤ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ19 Μαρτίου 2012 στις 11:54 π.μ.

    αληθεια ποσο τυχαια μπορει να ηταν η συναντηση σου στο Ξενιτιδειο με τον Κο Χ/δημητριου και η εν συνεχεια φωτογραφηση του στην εκλογικη διαδικασια; Αυτο τα λεει ολα.Οσο για το ανακριβεs λιβελλο που εξαπολυεισ κατα του Δημαρχου,εκτοs του οτι ολη την εβδομαδα αλωνησε την αλμωπια για την αναδειξη Αρχηγου στο ΠΑΣΟΚ,απο το εκλογικο κεντρο περνουσε σχεδον καθε ωρα.γιατι αραγε μονο εσυ δεν τον ειδεs;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:
    ΚΥΡΙΕ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΦΑΡΟΣ ΣΕ ΟΠΠΟΙΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΦΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)