Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η ΖΑΠΟΥΝΙΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ




Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια στίβου του Φ.Ο.Αριδαίας Ζαπουνίδου Δέσποινα, στο διεθνές μίτινγκ του Λουγκάνο, στα 20χλμ βάδην και εξασφάλισε την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Η Δέσποινα Ζαπουνίδου με χρόνο 1. 31. 08, βελτίωσε την ατομική της επίδοση(1.32.47 προηγούμενη), κατετάγη 7η και «έπιασε» για δεύτερη φορά το υψηλό όριο του ΣΕΓΑΣ για την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Νικήτρια αναδείχθηκε η Τατιάνια Σίμπλεβα (Ρωσία) με 1 ώρα 28.03.
Η Ζαπουνίδου προκρίνεται για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς ήταν παρούσα και στη διοργάνωση του 2008 στο Πεκίνο. Στις 24 Μαρτίου 2012 θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Σχοινιά στην Αττική.

Η Δέσποινα Ζαπουνίδου, σχολίασε για τον εμφάνιση της στην Ελβετία: «Οταν επέστρεψα δεν σκεφτόμουν ότι θα πιάσω όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ξανά. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο πάλι. Γρήγορα όμως άρχισα να βρίσκω το ρυθμό μου και άρχισα να το σκέφτηκα Υπήρχαν πολλά προβλήματα, με συνεχείς τραυματισμούς, αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Δεν πιέστηκα, προτιμήσαμε μία σίγουρη κούρσα για το όριο». Η Ζαπουνίδου είχε εγκαταλείψει τον αθλητισμό μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και επέστρεψε το καλοκαίρι του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)