Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

‘ Άθλιο «άδειασμα» των συνεργατών του Δημάρχου Αλωπία



Σε μια προσπάθεια να τον υποστηρίξει  , στενός του φίλος και συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας , με σχόλιο σε  σχετική ανάρτηση  στο διαδίκτυο βγάζει εμμέσως πλην σαφώς , άχρηστους όλους τους συνεργάτες του Δημάρχου , αιρετούς και μη .
Σαφέστατα δε τους κατηγορεί ότι δεν τον βοηθάν καθόλου . Προφανώς για να τα λέει αυτά είναι πολύ κοντά στον Δήμαρχο και απηχεί τις απόψεις του Δημάρχου για τους συνεργάτες του . Το δε σχόλιο σύμφωνα με πληροφορίες  στάλθηκε από τα κομπιούτερ του Δήμου Αλμωπίας . Αν κύριε Δήμαρχε είναι παρόμοιες οι απόψεις  σας με τον ανώνυμο –σχολιαστή συνεργάτη σας , να σας χαιρόμαστε όλοι σε αυτόν τον Δήμο .
Αν έχετε παράπονα από τους συνεργάτες σας να τους το πείτε ή να τους αλλάξετε . Και όχι να τους προσβάλετε με αυτό τον τρόπο . Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχετε το κουράγιο να διαφοροποιηθείτε δημόσια ,από τέτοιου είδους πέμπτες φάλαγγες και να δείξετε ότι τις καταδικάζετε.


Το επίμαχο σχόλιο έχει ως εξής:





ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ 90 ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ 89 ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ 100%, ΕΝΩ ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΕ 2000 ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ 89 ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΤΑΤΡΑΚ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ 89 ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΙΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ....
Με την ευκαιρία να θυμίσουμε τι έγινε στους άλλους Δήμους στον πονηρό σχολιαστή, γιατί δεν πρόκειται για ποσοστά μόνο ,αλλά για αριθμούς. Δηλαδή έπρεπε να μη πάρει καμιά θέση για να είναι αποτυχία; Και με την ευκαιρία εμείς δεν αναφέρουμε πουθενά την λέξη πατατράκ , αλλά μιλάμε για ψαλίδισμα . Προφανώς ο σχολιαστής –συνεργάτης του Δημάρχου το θεωρεί πατατράκ . Η λέξη η λανθάνουσα λέει την αλήθεια .
.
Οι θέσεις ανά Δήμο
                                    Αιτούμενες       Εγκρίθηκαν     Ποσοστό
ΑΛΜΩΠΙΑΣ                    170                      89               52,35%
ΠΕΛΛΑΣ                         230                     153              66,52%
ΕΔΕΣΣΑΣ                       170                      121             71,17%
ΣΚΥΔΡΑΣ                       130                       84              64,61%


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)