Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Καλομελέτα κι ερχεται...









 Με την πένα του Γιώργου Μπίνου . ΄Ολο το αθλητικό παρασκήνιο και προσκήνιο του Ν. Πέλλας





ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ
Εκεί στον Ορφέα Ριζαρίου θα πρέπει να είναι ευτυχισμένοι που έχουν τον Γιάννη Μίσκο στις τάξεις τους καθώς ο «Γερμανός» βγάζει μάτια και σίγουρα το καλοκαίρι αναμένεται να απασχολήσει πολλές ομάδες. Στη μέρα του είναι ικανός να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα βρει μπροστά του.

ΓΚΕΛΑ
Στο ματς με το Γαρέφι ο Εδεσσαϊκός έδειξε επιθετικές αδυναμίες και το πλήρωσε με απώλεια δυο πολύτιμων βαθμών που μοιάζουν με αυτοκτονία. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόουτς Αντώνης Σαπουντζής καθόταν στον πάγκο μισή ώρα μετά τη λήξη μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως έγινε η γκέλα.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος διαιτητής έκανε τη γκάφα να επιτρέψει στον αρχηγό ηττημένης ομάδας να γράψει τα παράπονα του στο φύλλο αγώνα με τη λήξη του παιχνιδιού σε αγώνα Α1;
ΔΩΡΑΚΙ
Εκτός από τον βαθμό που πήρε ο Ηρακλής Γαρεφίου από τον Εδεσσαϊκό ένα πολύ τιμητικό αποτέλεσμα έκανε και ένα ωραίο δωράκι στον Αλμωπό που ξαναπήρε το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Θα το γράψουμε για μια ακόμα φορά ότι αν τελικά υποβιβαστούν οι κυανόλευκοι έχουν αδικήσει τον ίδιο τους τον εαυτό.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
Εντυπωσιάζει ο Μακεδονικός Ίδας που όπως δείχνουν τα πράγματα θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για την άνοδο στην Α1. Οι παίκτες του Θανάση Κουτρούμπαλου ξεπερνούν ένα - ένα τα εμπόδια και δείχνουν μια αξιοζήλευτη σταθερότητα.

ΤΡΕΛΑ
Σε ερώτηση παικτών και παραγόντων σε διαιτητή και μάλιστα έμπειρο γιατί δεν έδωσε το καταφανέστατο πέναλτι απάντησε ότι: «δε γινόταν να το δώσω αφού δεν μου το υπέδειξε ο βοηθός διαιτητή»; Τι άλλο θα ακούσουν τα …κορόιδα που βάζουν το χέρι στην τσέπη από κάποιους που δεν θα έπρεπε να είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου;;

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ
Καλή δουλειά γίνεται στο Λουτράκι και η πολύ καλή πορεία νομίζουμε ότι τα λέει όλα. Ο Κώστας Καρυπίδης που εκτός από προπονητής βοηθάει και σαν τερματοφύλακας έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία και δεν νομίζουμε να υπάρχει κανείς που αμφιβάλει γι’ αυτό.

ΚΟΥΡΑΣΗ
Η κούραση είναι εμφανής σε κάποια βασικά στελέχη της ομάδας του Αλμωπού καθώς αγωνίζονται από την αρχή της σεζόν συνεχώς. Ειδικά οι πιο έμπειροι είναι φυσιολογικό να κάνουν και κάποια κοιλιά καθώς είναι πολύ δύσκολο να έχουν την ίδια φρεσκάδα σε όλο το πρωτάθλημα.

ΤΕΛΟΣ
Το πρωτάθλημα τέλειωσε πρόωρα για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟ Φιλώτειας Δημήτρη Πασχούλη που πλήρωσε με πέντε αγωνιστικές την αποβολή του στο ματς με το Γαρέφι. Η αλήθεια πάντως είναι ότι το όνομά του φιγουράρει στις λίστες αρκετών ομάδων της Α1 Κατηγορίας.

ΑΞΕΧΑΣΤΟ
Το ματς που έχασαν στα Καλύβια οι παίκτες του Ηρακλή Γαρεφίου υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσουν σύντομα;

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιεί ο νεαρός άσσος του Άρη Λουτρακίου Σίμος Δίος και για τον λόγο αυτό ο προπονητής του τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Ο υψηλόσωμος παίκτης μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις και βοηθάει πάρα πολύ τους κίτρινους ανεβάζοντας παράλληλα τις μετοχές του καθώς είναι στόχος αρκετών ομάδων.

ΚΟΥΙΖ
Ποια ομάδα της Α1 Κατηγορίας έχει σκοπό να μην κατέβει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος;

ΕΠΙΘΥΜΙΑ
Η Ένωση Τσάκων είναι πρωταθλήτρια και ανέρχεται πανηγυρικά στην Α’ Κατηγορία. Έργο του προπονητή Απόστολου Κώνστα η ομάδα αυτή και οι διοικούντες αναγνωρίζοντας τη δουλειά του τον θέλει και για τη νέα σεζόν. Για να δούμε αν η συνεργασία τους θα συνεχιστεί!

ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ
Δεν ξέρουμε αν αληθεύει ωστόσο κάποιες πληροφορίες λένε ότι στην Δόξα Μανδάλου ζουν και αναπνέουν για το ματς με τον Εδεσσαϊκό. Ο χρόνος θα δείξει αν ήταν πραγματικά έτσι.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ
 Μπορεί οι ελπίδες παραμονής να έχουν λιγοστέψει για τον Άρη Θεοδωρακίου αυτό όμως δεν πτοεί τα παιδιά του χωριού  που με πρωτοστάτες τους Μανώλη και Γιώργο Γεωργίου κάνει την ύστατη προσπάθεια μήπως και γίνει το θαύμα. Πάντως και μόνο για την προσπάθεια αξίζουν συγχαρητήρια.

ΚΟΥΙΖ
Ποιοι παίκτες ομάδας Α1 Κατηγορίας υπάρχουν κάποια Σαββατοκύριακα που …βοηθούν ομάδα Β’ Κατηγορίας να συμπληρώνει εντεκάδα;

ΜΠΕΛΑΣ
Το μπελά τους έχουν βρει ο Απόλλων Καλυβίων και η Δόξα Εξαπλατάνου που είναι βαθμολογικά αδιάφοροι και είναι σε δίλλημα για το πώς θα χειριστούν τα υπόλοιπα παιχνίδια τους. Η ελεημοσύνη προς κάποιους φτωχούς που παρακαλάνε για βαθμούς είναι ότι χειρότερο.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και αυτή η παροιμία ίσως να πηγαίνει γάντι στους διοικούντες της Δόξας Εξαπλατάνου που από τώρα προγραμματίζουν την επόμενη σεζόν. Τίποτε στη ζωή δεν είναι τυχαίο και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι Εξαπλατανιώτες.

ΚΟΥΙΖ
Μήπως γνωρίζετε ποιες ομάδες της Α1 που έχουν στόχο την πρωτιά και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου στη Δ’ Εθνική έχουν κάνει κατασκοπία κάποιες ομάδες από τους άλλους Νομούς που πιθανόν να είναι αντίπαλοι.

ΚΟΥΙΖ
Για ποιον λόγο τον τελευταίο καιρό ο αθλητικογράφος Θανάσης Καρακίτσης βρίσκεται στα εντός έδρας παιχνίδια του Άγρα; Μήπως τα σουβλάκια που προσφέρει ο πρόεδρος Γιάννης Τρυφωνίδης είναι η αιτία ή κάτι άλλο;

ΛΥΤΡΩΣΗ
Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα ο Χρήστος Τσαουσίδης λύτρωσε τον Αλμωπό στο ματς με τα Καλύβια γλιτώνοντας τους κυανόλευκους από δεύτερη συνεχόμενη γκέλα. Υπήρχαν ευκαιρίες για να έρθει το γκολ νωρίτερα ωστόσο αυτό δεν έγινε και το άγχος κυρίευσε παίκτες και φίλους της ομάδας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο γι’ αυτό και θεωρείται ο Βασιλιάς των σπορ.

ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΣ
Βρίσκει τα πατήματα του σιγά – σιγά ο νεαρός μέσος της Δόξας Εξαπλατάνου Γιάννης Δεμίρης που δείχνει στα τελευταία ματς το ταλέντο του. Σίγουρα ο μικρός θέλει δουλειά και μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο ώστε να κάνει κάποια στιγμή το μεγάλο άλμα.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Στο Σ.Δ. Ημαθίας μεταγράφηκε ο διαιτητής Μιχάλης Κελεσίδης καθώς κατοικεί μόνιμα στη Νάουσα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ορίζεται πλέον ο καταγόμενος από το Αρσένι ρέφερι και όχι όπως νομίζουν κάποιοι ότι είναι υπό τιμωρία ή οτιδήποτε άλλο.

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ
Είναι ανεπίτρεπτο άνθρωποι που έχουν φάει το ποδόσφαιρο με το κουτάλι να έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους αντιπάλους επειδή κάνουν το …λάθος να μην κάθονται να χάνουν αφού είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Να ξέρουν ότι η συμπεριφορά τους γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από κάποιους που πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Σε καφέ της Αριδαίας μάτι της στήλης συνέλαβε τον αρχιδιαιτητή Λάζαρο Πολατιάν να συζητάει με τους διαιτητές Γιώργο Μιχαηλίδη και Νίκο Γεωργίου. Τι να συζητούσαν άραγε;

ΞΥΛΟ
Το ξύλο της αρκούδας έπεσε στο Μάνδαλο την προπερασμένη Τετάρτη στο ματς με το Ριζάρι. Παρόντες δεν ήμασταν, ευτυχώς, ωστόσο πιο πολύ ενδιαφέρον είχε η συμπλοκή μεταξύ των φιλάθλων παρά το τι γινόταν στο γήπεδο. Δυστυχώς κάποιοι βγάζουν τα απωθημένα τους στα γήπεδα και μόνο κακό κάνουν στο ποδόσφαιρο.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος παράγοντας ομάδας Α’ Κατηγορίας της Αλμωπίας δέχθηκε πρόταση για να μπει στο συμβούλιο ομάδας που από την Β’ Κατηγορία ανεβαίνει στην Α’ για τη νέα σεζόν;

ΛΥΤΡΩΣΗ
Στο τέλος λυτρώθηκε η Δόξα Μανδάλου στην Φιλώτεια και προσπέρασε τον Προφήτη Ηλία στη μάχη για την πέμπτη προνομιούχο θέση των πλέι – οφ. Ο Γιούρι Ιωαννίδης λίγο πριν τη λήξη χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Τσαμαρδού που σίγουρα περίμενε περισσότερα από τους παίκτες του.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
Στην Α’ Κατηγορία επιστρέφουν ο Ηρακλής Γαρεφίου και ο ΠΑΟ Φιλώτειας που δεν τα κατάφεραν φέτος στην Α1 παρότι προσπάθησαν. Το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε και πλέον κάνουν τα σχέδια τους για τη νέα σεζόν όπου θα προσπαθήσουν να πρωταγωνιστήσουν.

ΠΑΛΕΥΕΙ
Σπουδαίο τρίποντο πήρε ο Όλυμπος Αψάλου με ηγέτη τον Νίκο Τσολερίδη που σκόραρε τέσσερις φορές ενώ έχασε και πέναλτι. Βέβαια για να έχει αξία η νίκη θα πρέπει στο επόμενο παιχνίδι μέσα στην Καλή τουλάχιστον να μη χάσει αν θέλει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι – άουτ.

ΓΟΗΤΡΟ
Όσοι άκουγαν την εξέλιξη του αγώνα στον Εξαπλάτανο και όσο βρισκόταν μπροστά το Μελίσσι έλεγαν διάφορα εις βάρος της ομάδας του Μάκη Δεμίρη. Οι παίκτες της Δόξας όμως είχαν διαφορετική άποψη και κράτησαν ψηλά το γόητρο της ομάδας με το ισόπαλο αποτέλεσμα να τους δικαιώνει εν μέρει.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ
Πολύ καλό ποδόσφαιρο έπαιξε ο Αλμωπός που έριξε έξι γκολ στο Γαρέφι παρότι αιφνιδιάστηκε με γκολ από τα αποδυτήρια. Σ’ ένα ακόμα παιχνίδι φάνηκε η εκτελεστική δεινότητα του Χρήστου Τσαουσίδη ενώ όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης αν και ο αντίπαλος από ένα σημείο και μετά παραδόθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παιχνίδι διαφήμιση έγινε στους Τσάκους όπου η τοπική Ένωση και η Αναγέννηση Δωροθέας έδειξαν στους φιλάθλους για ποιόν λόγο ανέβηκαν στην Α’ Κατηγορία. Είχαν τις καλύτερες ομάδες, έδειξαν σταθερότητα και δίκαια πήραν την άνοδο.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ
Πήρε χρόνο συμμετοχής ο δεξιοτέχνης μέσος Χρήστος Δίος που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τους Σαρακηνούς. Ο γνωστός «Λέτο» άφησε καλές εντυπώσεις, χειροκροτήθηκε από τους φίλους της Ένωσης Τσάκων και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία.

ΣΤΑΘΕΡΟΣ
Μεγάλες εμφανίσεις με την περιφερειακή ομάδα κάνει ο νεαρός ακραίος αμυντικός του Αλμωπού Παναγιώτης Δεμίρης δικαιώνοντας αυτούς που τον επέλεξαν. Παίκτης με προσήλωση σε αυτά που ζητάει ο προπονητής του, σταθερός και με μεγάλη όρεξη για δουλειά αναμένεται να απασχολήσει ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ
Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι ο φίλος συνάδελφος Θανάσης Καρακίτσης τελευταία τρώει πολύ μπουγάτσα για να κάνει μπράτσα και να σηκώσει το Ευρωπαϊκό κύπελλο με τον Ολυμπιακό στο Βουκουρέστι. Φίλε Θανάση, μάλλον με την όρεξη θα μείνεις…

ΚΟΥΙΖ
Σενάριο συγχώνευσης ανάμεσα σε ομάδα που φέτος ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία και σε ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό από την Α’ Κατηγορία ακούγεται τον τελευταίο καιρό. Μήπως γνωρίζετε ποιες είναι αυτές;

ΒΑΛΣΑΜΟ
Ανάσα για τον Ακρίτα Σωσάνδρας ήταν το διπλό μέσα στην Πολυκάρπη και πλέον τα χαμόγελα γύρισαν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Υπόθεση οικογένειας Στούπη ήταν οι τρείς βαθμοί όπου ο βενιαμίν Χρήστος άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη ενώ αργότερα κούνησε τα …δίχτυα και ο αδελφός του Δημήτρης.

ΚΟΥΙΖ
Τι να έλεγε άραγε στο ημίχρονο στους διαιτητές του αγώνα Εθνικού Αριδαίας – Λουτρακίου ο πρόεδρος του Αλμωπού Κώστας Παλίκογλου;

ΚΑΜΨΗ
Σε αγωνιστική κάμψη είναι οι Πρόμαχοι που έφαγαν τέσσερα γκολ στην Καρυδιά και η άμυνα τους που ήταν το ισχυρό όπλο μέχρι τώρα άρχισε να κάνει νερά. Αν θέλουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες θα πρέπει να ξυπνήσουν γιατί ο κίνδυνος είναι ορατός.

ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ
Με τους Ντόρη Δέλλιο και Μάριο Χουλουηλίδη να παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους ο Άρης Λουτρακίου πήρε το διπλό στον Εθνικό Αριδαίας και βρίσκεται σε τροχιά πλέι – οφ. Οι κιτρινόμαυροι καθάρισαν τη νίκη από το πρώτο μέρος όταν οι Πέτρος Παπαπέτρου και Μάριος Νούσκας βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ
Απρόσμενη ήττα για τον Μ.Α. Όρμας που δεν κατάφερε να φύγει αλώβητός από τον Άγρα με αντίπαλο τον Άρη Νησίου. Οι πρωτοπόροι αν και είχαν διαστήματα που έπαιξαν καλά θα μπορούσαν να είχαν φύγει με καλύτερο αποτέλεσμα αν ο Γιώτης Μιτιτενίδης σημάδευε σωστά και στο δεύτερο πέναλτι.

ΑΝΑΓΚΗ
Ίσως βάση της εμφάνισης που πραγματοποίησε ο Εθνικός Αριδαίας κόντρα στο Λουτράκι να δικαιούταν κάτι καλύτερο από την ήττα όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Οι κυανόλευκοι της Αριδαίας θα πρέπει να ψάξουν για βαθμούς στα υπόλοιπα παιχνίδια όπου αν δεν επιτευχθεί ο στόχος της απευθείας σωτηρίας τουλάχιστον το πλεονέκτημα της έδρας είναι επιτακτική ανάγκη όσον αφορά τα πλέι – άουτ.

ΚΟΥΙΖ
Μήπως γνωρίζετε σε ποιο ματς Δ’ Εθνικής βρέθηκε ο προπονητής Μιχάλης Μαυρίδης παρακολουθώντας ίσως την ομάδα που ίσως αναλάβει προσεχώς;

ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ
Φίλε Αντώνη Γιούρο, αυτή η ήττα της ομάδας σου του Ηρακλή Έδεσσας από την Καρυδιά δεν άρεσε καθόλου σε κάποιες ομάδες που κυνηγούν την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος πρόεδρος ομάδας Β’ Κατηγορίας ζήτησε από την Επιτροπή ορισμού διαιτητών μόνο διαιτητή χωρίς βοηθούς για το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι του χωρίς βέβαια να γίνει αποδεκτό το αίτημά του;

ΚΟΥΙΖ
Για ποιόν λόγο όπου παίζει ο Άρης Νησίου οι αντίπαλοι τα βάζουν με τον βετεράνο άσσο Νίκο Χαραλάμπους; Δύσκολα να πιστέψουμε ότι είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει …

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ
Στο στόχαστρο ομάδας Α1 έχει μπει το δίδυμο των Αφών Πασχούλη του ΠΑΟ Φιλώτειας που παρά την μέτρια χρονιά που είχαν οι Βραζιλιάνοι αυτοί ξεχώρισαν για το ταλέντο και την καλή απόδοση. Τόσο ο Δημήτρης που αποτέλεσε τη γραμμή πυρός στο σκοράρισμα όσο και ο μικρότερος Μάριος που παίζει στην άμυνα μπορούν και αξίζουν ν’ αγωνιστούν ψηλότερα.

ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ
Κρυφά χαρίσματα στο κοουτσάρισμα έδειξε ο επί σειρά ετών παράγοντας Γιάννης Αβραμίδης στο ματς της Κερασιάς όπου λόγω κάποιου έκτακτου γεγονότος έλειπε ο προπονητής του Μ.Α. Όρμας. Για πότε …έφαγε την αλλαγή ο «Χάτζη» κανείς δεν κατάλαβε και παρότι γκρίνιαξε λίγο ο φίλος μας ο Σάκης ο κατ’ ανάγκη κόουτς δικαιώθηκε με το νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΦΙΕΣΤΑ
Για μεγάλη φιέστα ετοιμάζεται ο Άγρας που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ Κατηγορία χάρη στις τιτάνιες προσπάθειες του προέδρου του Γιάννη Τρυφωνίδη. Γνωστοί και φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν το παρών για να τιμήσουν τον σύλλογο.

ΤΕΛΟΣ
Χώρισαν οι δρόμοι της Νίκης Βορεινού με τον προπονητή Γιάννη Λαζάρου για λόγους που γνωρίζουν μόνο οι δυο πλευρές. Το έργο του νεαρού προπονητή εκτιμήθηκε στο Βορεινό ωστόσο τα προβλήματα πάντα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

ΤΡΙΤΟΣ
Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Εδεσσαϊκός πήρε το ντέρμπι με την Πέλλα άνετα, χωρίς βέβαια αντίκρισμα αφού τα δεδομένα δύσκολα θα αλλάξουν όσον αφορά την βαθμολογική κατάταξη. Οι «πράσινοι» θα τερματίσουν στην τρίτη θέση και λογικά θα ξαναβρεθούν αντίπαλοι με τον Μ.Α. Πέλλας στα πλέι – οφ.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Επική ανατροπή πέτυχε ο Άρης Θεοδωρακίου που διατήρησε τις ελπίδες του για το θαύμα. Έστω και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ παθητικό στο ημίχρονο οι παίκτες στο δεύτερο υπερέβαλαν εαυτούς και πήραν τη νίκη επί του Ηρακλή Έδεσσας.

ΕΚΔΙΚΗΣΗ
Στο γήπεδο μίλησε η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου που πήρε γλυκιά εκδίκηση για τα γεγονότα του πρώτου γύρου στην Άρνισσα. Πετούσαν φωτιές οι παίκτες του Γιάννη Ρακιάρη και έστειλαν τους αντιπάλους στη βάση τους με μισή ντουζίνα γκολ.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος προπονητής δέχθηκε τηλεφώνημα από παράγοντα στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου για να κάνει αλλαγές;

ΗΓΕΤΗΣ
Η κλάση του Δημήτρη Τζιούτζη μίλησε λίγο πριν τη λήξη για λογαριασμό του ΠΑΣ Ξιφιανής μέσα στο Βορεινό και έτσι πλησίασε στην κορυφή η ομάδα του Βασίλη Μαντζάρη. Τα λάθη απαγορεύονται από δω και στο εξής αν θέλουν στην Ξιφιανή να δουν τον ΠΑΣ στην Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)