Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Γκρίνια στη ΔΗ.ΤΟ. Γιανιτσών

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Θωμάς Μπαχαράκης από μέλος του συμβουλίου της ΔΗΜ.ΤΟ Γιαννιτσών της Ν.Δ. Οι λόγοι της παραίτησης του οφείλονται στην διαδικασία εκλογής νέου
Προέδρου της Τοπικής, διότι θεωρεί ότι έγιναν εκτός καταστατικού, καθώς δεν προβλέπεται εκλογή από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εκτός αν είναι έξι μήνες πριν τις εκλογές. Θα μπορούσε να ασκήσει καθήκοντα προέδρου μέχρι τις Εθνικές εκλογές ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Κουμαρτζούδης, που άλλωστε χρονικά δεν είναι μακριά.
Όπως είπε ο κ. Μπαχαράκης τη στιγμή που οι ίδιοι οι Νεοδημοκράτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο κόμμα και όλοι θα έπρεπε να προσπαθούν να προσεγγίσουν τον κόσμο και να γίνουν εκλογές από τη βάση, έρχονται να προστεθούν τέτοια προβλήματα. «Αποπειράθηκαν να κάνουν το ίδιο άλλες δύο φορές. τους είπα ότι δεν μπορεί να γίνει έτσι εκλογή. Το απαγορεύει το καταστατικό. Είναι δυνατόν να γίνουν εκλογές με έξι άτομα; Εγώ δεν ειδοποιήθηκα καν» τονίζει. Κάποιοι όπως φάνηκε όχι μόνο δεν σεβάστηκαν τις διαδικασίες, αλλά θεώρησαν και το γεγονός ότι ο κ. Μπαχαράκης δεν μιλούσε ως αδυναμία. Έτσι αποφάσισαν ότι αν οι διαδικασίες ήταν ‘’τελειωμένες’’ κανείς δε θα μπορούσε να αντιδράσει κατόπιν…εορτής.

Με πληροφορίες από το :pella net



1 σχόλιο:

  1. telika ke Baxaraki teleiosate monos sas
    afou den sas sikonei to klima stin ND ti kathestai kai klapsourizete, i topiki exei Proedro ki eseis den patisate pote sou to podi sas ekei, tora giati paraponieste ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)