Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Διαμαρτυρία ΑΡΗ Προφήτη Ηλία για τη διαιτησία

Ο πρόεδρος του Άρη Προφήτη Ηλία Δημητριάδης Παναγιώτης παραιτείται από τα καθήκοντά του. Ο λόγος είναι η κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας με αποκορύφωμα τα γεγονότα του αγώνα play off με τον Αλμωπό Αριδαίας.



Υπάρχουν δυο φάσεις, καθοριστικές στο ματς, που αποδεικνύουν ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Παπαντωνίου και ο βοηθός του κ. Τοπουσδώνης δεν τηρούν τα έθιμα και την παράδοση που θέλει να τρώμε ψάρια την Κυριακή των Βαΐων, αφού μόνο με έλλειψη…φωσφόρου εξηγείται η ανικανότητα να μην δούνε αυτό που είδαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο:
Στο 30’ του αγώνα (και ενώ το σκορ είναι στο 0-0) ο Δημητριάδης ξεφεύγει από το μαρκάρισμα του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ αμυντικού εντός της περιοχής, βρίσκεται ΜΟΝΟΣ του σε προφανή θέση για γκολ και ο αμυντικός (που δεν τον προλαβαίνει) του τραβάει την φανέλα και τον ρίχνει κάτω. Ορισμός του πέναλτι και αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα για τον αμυντικό. Ο…άρχοντας της αναμέτρησης όμως θα γνέψει με το βλέμμα του τον βοηθό, εκείνος θα κρατήσει την σημαία χαμηλά θα ανταποδώσει με…απλανές βλέμμα και το παιχνίδι θα συνεχιστεί όμορφα και ωραία.

Στο 106’ άλλη μια εξόφθαλμη και εύκολη φάση, επιβεβαιώνει τους φόβους ότι κάτι δεν πάει καλά με την όραση του βοηθού Τοπουσδώνη, αφού θα δει κάτι που μόνο αυτός είδε:

Ο Δημητριάδης βρίσκεται στα δεξιά της επίθεσης, παίρνει κατοχή της μπάλας και φεύγει ΜΟΝΟΣ με καλές προϋποθέσεις για γκολ, καθαρά καλυπτόμενος ένα μέτρο απ’ τον τελευταίο αμυντικό που βρίσκεται πιο πλάγια και εξουδετερωμένος, η σημαία θα σηκωθεί αναιτιολόγητα και θα κόψει μια πεντακάθαρη φάση και θα στερήσει την ευκαιρία του ΑΡΗ να ισοφαρίσει καθώς το σκορ ήταν στο 2-1.

Συμπέρασμα: Είτε δεν τρώνε ψάρια οι διαιτητές, είτε ήθελαν να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση ο ΑΡΗΣ Προφήτη Ηλία.


Ο Προφήτης είναι ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία, κάτι που έχει προέλθει από τη συλλογική δουλειά των ανθρώπων του συμβουλίου που είναι όλοι νέοι άνθρωποι και με οράματα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά οι κύριοι της Ένωσης δε σέβονται τίποτα και κοιτούν το ατομικό τους συμφέρον και μόνο με αποτέλεσμα να μας απομακρύνουν από το άθλημα που υπηρετούμε και αγαπάμε τόσο πολύ.
Το ΔΣ του Άρη Προφήτη Ηλία συγχαίρει τον Αλμωπό για την άριστη φιλοξενία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)